Külföldi sztár

Már készül a Testvérek negyedik évada – Bemutatjuk a népszerű török sorozat szereplőit

A széria négy árván maradt testvér sorsát követi nyomon. Utánajártunk, kik alakítják a főbb karaktereket.

Su Burcu Yazgi Coşkun, azaz Asiye Eren – Csak nemrég lett nagykorú

A sorozatbeli ikerpár lány tagját alakító színésznő göndör hajzuhatagával igazán különleges szépség. Csak áprilisban töltötte be a 18. évét, de már tíz esztendeje aktívan filmezik, hiszen gyerekszínészként kezdte. Édesanyja álmodta meg neki a sztárkarriert és vitte el válogatásokra. Az Isztambulban született ifjú hölgyet több sorozatban láthatták már a nézők, és díjakkal is elismerték tehetségét. Állítólag összejöttek a sorozatbeli partnerével, aki tíz évvel idősebb nála. Ha a pletyka igaz, akkor a románcot vélhetően a színésznő ifjú kora miatt nem verték korábban nagydobra. Su amúgy szeret lovagolni, és imádja a divatot, nem véletlenül követik több millióan a közösségi oldalán.

Onur Seyit Yaran, azaz Doruk Atakul – Elrabolta kolléganője szívét

A 28 éves szépfiú, aki a sorozatbeli Asiye kedvesét alakítja, modellből lett sorozatsztár: húszévesen egy modellversenyben is első helyezett lett. Tavaly pedig kolléganőjével megnyerték hazájukban a legjobb sorozatbeli szerelmespárnak járó kitüntetést, amihez ezek szerint talán nem is kellett annyira színészkedniük… A 188 cm magas fiatalember nemcsak a külsejére lehet büszke, egyetemet is végzett sportmenedzser szakon. Van egy imádott cicája, akit nemrég az Instáján is megmutatott a rajongóinak.

Hivatalosan a cicusával él

Bilal Yiğit Koçak, azaz Ömer Eren – Egy olimpiai futót szeret

Az ikerpár csupa szív fiú tagját alakító színész a valóságban jóval idősebb, mint filmbeli testvére: 28 esztendős. Közgazdaságot is tanult, de aztán akadémián sajátította el mostani szakmáját, és hat éve kezdett sorozatokban játszani. Ő nem kollégával jött össze, hanem egy csinos sportoló, az atlétikában jeleskedő Berfe Sancak a barátnője, aki a riói olimpián bronzérmet nyert. Az mondja, a családjában mindig a nők szava volt a döntő, és ő is az erős lányokat szereti.

Atléta barátnője nem csak sportos, gyönyörű is

Cüneyt Mete, azaz Orhan Eren – Négy éve nősült újra

Az ikrek nagybátyját alakító 53 éves színész az ankarai nemzeti színházban is játszik, és rengeteg szerep van a háta mögött. Kétgyerekes apa, tizenhárom éves ikrei vannak az első feleségétől, akitől azonban elvált. Négy éve újranősült, Şeyma Korkmaz nevű kolléganőjét vette el, akivel egy másik sorozat forgatásán szerettek egymásba.

Egy kolléganője oldalán talált rá a boldogság

Celil Nalçakan, azaz Akif Atakul – 40 fölött is agg­legényként él

A sorozat főgonoszát, a testvérek szüleinek gyilkosát alakító 45 éves színész hazájában énekesként is ismert. Filmes karrierje csak 30 éves kora körül indult, eredetileg ugyanis geológus mérnöknek tanult, aztán turisztikával és hotelmenedzsmenttel foglalkozott, de egyre jobban vonzotta a színjátszás. Azóta több sorozatban, mozifilmben is felbukkant. Máig nem nősült meg, nincs családja, de időről időre összeboronálják a kolléganőivel. Legutóbb a sorozatbeli exfeleségét játszó Ahu Yagtuval hozták hírbe.

Azt nem tagadja, hogy Ahu Yagtuval sok időt tölt

Fadik Sevin Atasoy, azaz Sengül Aslan Eren – Hollywoodban is kipróbálta magát

Az Orhan feleségét alakító színésznő 48 éves, és rendezőként, forgatókönyvíróként is tevékeny. Évekig élt külföldön, szerepelt hollywoodi produkciókban is. A sok munka miatt a magánélete mindig háttérbe szorult, nem is ment férjhez.

Gerard Butlerrel 2009-ben dolgozott

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!