Külföldi sztár

Hugh Grant tánca 20 év után is megunhatatlan – Nincs karácsony Igazából szerelem nélkül!

A kultikus mozivá vált romantikus vígjáték szereplőgárdája felvonultatta a brit filmsztárok legjavát. Mi van velük ma?

Hugh Grant – Csak megnősült

Az alaposan megráncosodott egykori szívtipró sokáig örök agglegénynek számított, aztán 50 fölött mégis beállt a sorba, hogy alig pár év leforgása alatt ötgyerekes apa legyen belőle. Egy kínai nőtől van két csemetéje, egy svédtől, Anna Ebersteintől pedig három – utóbbit vette végül feleségül 2018-ban. A most 63 éves Grant filmbeli miniszterelnökként ropott táncjelenete időközben ikonikus lett. Az őt bugizásra csábító, Jump című számot jegyző Girls Aloud lánycsapat nemrég elárulta: ez az alakítás mentette meg az együttest attól, hogy a lemezkiadó ejtse őket, mivel a filmbeli dal óriási sláger lett. A színészt manapság ritkán látni filmvásznon, de most szerepel az új Wonka című musicalben.

A Wonka premierjén feleségével, Anna Ebersteinnel (Fotó: Getty Images)

Martine McCutcheon – Celeb lett Angliában

A filmbeli miniszterelnök fejét elcsavaró Natalie-t alakító színésznő inkább csak a hazájában maradt ismert, tévés szerepléseiről híres. Férje az énekes Jack McManus, van egy nyolcéves fiuk. Martine-t súlyos izomfájdalmakkal járó fibromialgia kínozza, Lady Gaga küzdött hasonlóval.

Martine McCutcheon a kisfiával (Fotó: archív)

Bill Nighy – Új szerelemben él

Annak idején egy öregedő rockert alakított, de 74 évesen a szívében még mindig elég fiatal ahhoz, hogy új szerelem érkezzen az életébe: egy ideje a Vogue divatmagazin nagyasszonyához, Anna Wintourhoz fűzik gyengéd szálak. Korábbi élettársától van egy 39 éves lánya, Mary.

A divatvilág nagyasszonya, Anna Wintour Bill Nighy kedvese (Fotó: Getty Images)

Colin Firth – Már nem magányos

Grant mellett a női nézők másik kedvence szintén nagypapakorba ért már, 63 éves. Nagy port vert fel, amikor több mint két együtt töltött évtized után, 2019-ben elváltak feleségével, Livia Giuggiolival, miután a nő hűtlen volt. Két gyerekük, Luca és Matteo mára felnőttek, 22 és 20 évesek. A színész időközben új szerelemre lelt, egy amerikai forgatókönyvíró, Maggie Cohn a barátnője. Tavaly vállalták fel a románcukat.

Colin Firth-nek Maggie Cohn a barátnője (Fotó: Getty Images)

Liam Neeson – Vágyik egy új társra

Amilyen gyakran láttuk a filmvásznon annak idején a ma 71 éves ír színészt, olyan ritkán forog a reflektorfényben manapság. Felesége, Natasha­ Richardson lassan 15 évvel ezelőtti halála óta felnevelte két fiukat, akik ma már a húszas éveik végén járnak. Neeson azt mondja, még a mai napig is mindennap „beszél” halott feleségével. Bár volt azóta párkapcsolata, egy ideje magányos, de vágyik egy új társra.

Liam Neeson és Thomas Brodie-Sangster apát és fiát játszanak (Fotó: Profimedia)

Emma Thompson – 60 fölött sem félt vetkőzni

A színésznőről az utóbbi időben azért cikkeztek sokat tavaly, mert 63 évesen igencsak bevállalósan anyaszült meztelenre vetkőzött a Minden jót, Leo Grande című pikáns témájú film szexjelenetei kedvéért. Emma máig rengeteget dolgozik, pláne amióta lánya, Gaia felnőtt – már 24 éves. A színésznő éppen abban az évben ment férjhez nála hét évvel fiatalabb kollégájához, Greg Wise-­hoz, amikor az Igazából szerelem a mozikba került, és már 28 éve együtt vannak, ami nem kis dolog a sztárvilágban.

Emma Thompson filmbeli férjét játszó Alan Rickman sajnos már nincs közöttünk (Fotó: Profimedia)

Thomas Brodie-Sangster – Nyáron vőlegény lett

Emlékezetes szereplője maradt a filmnek a szerelmes kisfiút, Samet alakító gyerekszínész, aki ma már 33 éves, és jó pár – főleg tévés – szerep van a háta mögött. A nyáron eljegyezte a kedvesét, a színésznő ­Talulah Riley-t, aki korábban kétszer is feleségül ment a zűrös életű milliárdoshoz, Elon Muskhoz.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!