Külföldi sztár

A sors útvesztői – A sorozat sztárjainak magánélete is meglepő titkokat tartogat

Hazánkban is népszerű török telenovella főszereplői gyorsan belopták magukat a nézők szívébe, érdemes őket közelebbről is megismerni.

Sarp Apak, azaz Mahir – Idén lesz ötéves a kisfia

A 41 éves színész eredetileg üzleti pályára készült, de annyira magával ragadta a színészet, hogy végül művészeti egyetemre ment. Több sorozatban feltűnt, emellett stand-up komikusként is turnézott Törökországban. Évekkel ezelőtt majdnem börtönbe került drogos ügyek miatt, de azóta rendeződött az élete. 2017-ben megnősült, és feleségével, Bengisu Uzunözzel egy kis­fiút nevelnek, Güney idén lesz ötéves. A februári földrengés nagyon megrázta a színészt, mivel a családja abból a régióból származik, így a rokonait is érintette a katasztrófa.

Apak és felesége idén már a hatodik házassági évfordulóját ünnepli (Fotó: Archív)

Öykü Karayel, azaz Asiye – Rock­sztár a férje

A 32 esztendős színésznő az elmúlt évtizedben jó pár sorozatban felbukkant, például ő volt Dilruha uralkodónő A szultánában. A sors útvesztőiben viszont nem jutott neki ilyen csillogó karakter: egy két gyerekével magára maradó, szerény körülmények között élő anyát játszik. A valóságban szerencsére nem kellett szembenéznie ilyen szívfájdalommal, hiszen öt éve boldog házasságban él az énekes Can Bonomóval, aki annak idején az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselte hazáját. „A párom is művész, így tökéletesen megértjük egymást, jól tudjuk, mivel jár egy alkotási folyamat. Rendkívül inspiráló együtt élni vele, mindennap tanulok tőle” – mesélte a színésznő. 2018-ban tartott esküvőjükön Öykü különleges menyasszonyi ruhája Angelina Jolie-ét idézte meg még a Brad Pitt-tel tartott lagzijáról: éppúgy gyerekrajzok díszítették. A különleges viseletet Öykü ikertestvére, a rá a megszólalásig hasonlító Ezgi tervezte a saját kislánykori rajzaikat felhasználva. A házaspárnak azóta született egy kisfia, Roman már kétéves. Öykü jelenleg egy ír sorozatot forgat, és generációja legkedveltebb török színésznői közé tartozik.

Öykü öt éve boldog házasságban él az énekes Can Bonomóval (Fotó: Archív)

Akın Akınözü, azaz Cemal – 120 kilóról fogyott ilyen sármosra

A 32 éves színész is ismerős lehet, hiszen játszott A szultánában. Édesanyja is színésznő, így elvileg egyenes út vezethetett volna számára a pályához, csakhogy Akın eredetileg más irányba indult el: matematikusként végzett a Berkeley-ben található Kaliforniai Egyetemen. Hat évig élt Amerikában, mielőtt a hazatérés és a színészet mellett döntött. Bár egyelőre nem nősült meg, már nyolc éve együtt van barátnőjével, Sandra Pestemalciyannal, aki civil, marketingesként dolgozik. A sármos színész egyébként nem volt mindig ilyen jó formában. Mint elárulta, volt idő, amikor 120 kilót mutatott alatta a mérleg! „Akkor fedeztem fel a változás erejét, amikor lefogytam, és ez rengeteg energiát adott.”

Akın kedvese, Sandra marketingesként dolgozik (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!