Napi friss

Ezek voltak 2022 legmegdöbbentőbb bulvárhírei

Eltitkolt gyerek, börtönre ítélt zenész, egy sikeres rapper duó véglegesnek tűnő különválása – csak, hogy néhány nagy port kavaró eseményt említsünk.

A sztárvilág híreit általában a hírességek szívügyei uralják – szerelmek, szakítások, válások –, ám nemcsak ezen a téren történnek velük említésre méltó dolgok.

Az idei év legváratlanabb eseménye volt, mikor egy május reggel derült égből villámcsapásként érkezett a tragikus hír: 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. Holttestére kislánya talált rá lakásának erkélyén. A botrányairól, beszólásairól, extrém viselkedéséről híres celeb halálának okát egyelőre csak a hozzátartozói ismerik, ezt a nyilvánossággal nem osztották meg. Berki Krisztiánt május 26-án helyezték örök nyugalomra a fővárosi Farkasréti temetőben. Ehhez kapcsolódóan nagy port kavart az is, mikor kiderült, hogy özvegye, második kislányának édesanyja, Berki Mazsi ugrik be a terhes Kulcsár Edina helyett a Dancing with the Stars-ba. A fiatal özvegy kapott hideget-meleget, amiért vállalta a táncos műsorban való szereplést, de állta a sarat a támadásokkal szemben. A műsorban való szereplése óta azonban keveset hallani róla.

Solti Ádám biztos szívesen hagyja maga mögött ezt az évet, hiszen májusban derült ki róla, hogy szeretőjétől gyermeke született. A színész még az X-Faktor ideje alatt ismerkedett meg a titokzatos hölggyel – akinek személye máig ismeretlen a nyilvánosság előtt –, majd a viszonyt azután is fenntartotta vele, mikor már házas volt. A hölgy 2020-ban esett teherbe a színész fiával, amiről Ádám felesége, Berni 2021-ben szerzett tudomást. A házaspár végül mégis együtt maradt. A gyerek édesanyja szeretné, ha hivatalosan is ki lenne mondva: Ádám a kisfiú apja, ezért bírósági ügy lett a dologból. A színész azonban írásban már elismerte, hogy a gyerek az övé.

Járai Máté körül is zajlottak az események idén. A színész-műsorvezető az IstenEst egyik nyári adásában mesélte el, hogy Rácz Jenő nem volt hajlandó beszélgetni vele a Reggeliben kislánya születéséről, így végül nem lehetett ott a stúdióban. Kettejük konfliktusa még a Nyerő páros című műsorra vezethető vissza. Az RTL nem nézte jó szemmel, hogy Máté kikotyogta ezt az információt, és néhány hétre le is vették a képernyőről. Később visszatérhetett a Reggelibe, idén ősszel pedig a Konyhafőnök VIP című műsorban nézett farkasszemet a sztárséffel. Bár minden bizonnyal nem lettek a legjobb barátok, sikerült békét kötniük egymással. Ezt bizonyítja, hogy nagy öleléssel búcsúztak egymástól a műsor végén.

Egyszer már különvált Majka és Curtis útja – 2018-ban az utóbbi drogproblémái miatt –, idén ismét szakításra került a sor. Míg korábban Majka egy koncerten jelentette be, hogy vége a közös munkának, ezúttal Instagram-oldalán adta hírül, hogy felbomlik a duó. Bár tájékoztatójából úgy tűnt, zenésztársának ismét a kábítószerrel van problémája, Curtis ezt tagadta. A rapper egyébként az előzetes várakozásokkal ellentétben, úgy tűnik, egyedül is megállja a helyét. Idén ősszel megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-t, és koncertfelkérésekből sincs híján.

Molnár Gusztáv lába alól azonban teljesen kicsúszott a talaj, végül ő maga is belátta: szakszerű segítségre van szüksége ahhoz, hogy alkoholproblémáitól megszabaduljon. Sajnos próbálkozásai eleinte nem voltak sikeresek, olyannyira nem, hogy feleségével, Fazekas Viviennel tönkre is ment a házassága. Egymás után érkeztek az aggasztó hírek róla, többek között az, mikor a rendőrség körözést adott ki ellene, mert nem jelent meg Budapesten egy bírósági tárgyaláson, amit a volt élettársa és közte húzódó rágalmazási per kapcsán tartottak. Lapértesülések szerint a színész Szlovákiában van, ott talált egy rehabilitációs központot, ahol végre talán meggyógyulhat.

Hazánk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb divattervezőjét, Herczeg Zoltánt letartóztatta a rendőrség, miután a lakásán jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. A divattervezőt azzal gyanúsítják, hogy kereskedett is a droggal, ő azonban ezt tagadta, csupán a fogyasztást ismerte el. Herczeget előzetes letartóztatásba helyezték, és az ünnepekre sem engedték ki, ugyanis meghosszabbították a fogva tartását február 23-ig.

December elején Galambos Lajcsi áramlopási ügyében hirdetett másodfokú ítéletet a bíróság. E szerint a zenész még súlyosabb büntetést kapott, mint első fokon: a bíróság 3 év 6 hónapra küldené börtönbe. A Dáridó atyja továbbra is ártatlanságát hangoztatja, és ugyan nem készül a börtönre, azt mondja, ha megkapja a behívóját, bevonul.

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu; TV2; RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!