Napi friss

Majka Curtisnek: „Nem tudunk segíteni, ha te nem akarod”

Ismét külön utakon folytatja zenei pályáját Majka és Curtis, utóbbinak újra meg kell gyógyulnia.

Lekötött koncertjeik vannak, amire az emberek azért váltottak jegyet, hogy két kedvencüket, Majkát és Curtist együtt lássák a színpadon. Ám a péntek esti villányi koncertről Curtis már hiányzott, a két rapper pedig közösségi oldalaikon írta ki ennek az okát. „Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket. Sok sikert neked. De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a tizenkét évet testvér” – írta Curtis Instagram-oldalán, és ha jól olvasunk a sorok között ez azt jelenti, hogy máris nagy lépést tett azért, hogy a jövője már boldog legyen. Ez elsősorban gyönyörű kisfia miatt fontos, akinek egészséges és megbízható édesapára van szüksége. „Megszakad a szívem…meg fogsz gyógyulni! Mindannyian itt vagyunk melletted!” – szólt hozzá a rapper bejegyzéséhez volt barátnője és gyermeke édesanyja, Krisztike.

Curtis nem először vállalja fel a nyilvánosság előtt problémáit. Bár sok rajongója, tinik és felnőttek egyaránt biztosítják arról, hogy mellette állnak, nagyon tisztelik a tehetsége és az őszintesége miatt, de még inkább fogják, ha lesz elég kitartása hosszú távon is talpra állni. Zenésztársa és jóbarátja, Majka biztosítja támogatásáról, ugyanakkor azt is tudja, hogy ő csak akkor segíthet, ha Curtis is akarja. „Sajnos a pletyka igaz…Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod. Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg! Minden jót kívánunk neked! – írta közösségi oldalán a villányi koncert utáni másnap Majka.

Nem először történik ez az együttesükkel, a Majka és a Őkkel, hiszen 2018-ban is óriási vihart kavart, amikor Majka a színpadon jelentette be: a jövőben külön utakon folytatják a zenei pályájukat Curtis drogfüggősége miatt. Curtis akkor segítséget kért és sikeresen talpra állt, Majkával is kibékült és egészen tagnapig együtt járták az országot a rajongók legnagyobb örömére. Bízunk benne, hogy ez ezúttal is sikerülni fog neki!

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!