Napi friss

Szakítás, válás, nagy egymásra találás – Ez történt a sztárok szerelmi életében 2022-ben

A hazai hírességeknek hála, Cupido és a válóperes ügyvédek sem unatkoztak az idei évben.

Január elején Kulcsár Edina dobta le az első atombombát a sztárvilágban, miután bejelentette, hogy G.w.M az új szerelme. Tette mindezt röviddel azután, hogy zátonyra futott a házassága. De ezután sem lassított, és a rapperrel sokak által tiszavirágéletűnek jövendölt románcukból hamar összeköltözés, majd gyermekáldás lett, pár nappal ezelőtt pedig a leánykérésre is sor került. De a szépségkirálynő volt férje, Szabó András Csuti sem nyalogatta túl sokáig a sebeit, hamar lángra lobbant egy csinos, Regina nevű lány iránt, akivel egy időben sokat posztolt, s még a gyerekeinek is bemutatta. A Farm VIP-ban megismert Szorcsik Viki azonban hamar kiütötte a barna szépséget a nyeregből, azóta viszont már a színésznő is a múlté. Csuti mára egy huszonéves, vidéki bombázónak csapja a szelet, akiről pár napja, a Frizbiben mesélt először.

Az év elején adta hírül Horváth Gréta is, hogy Meggyes Dáviddal való házassága véget ért. Utóbbi a Dancing with the Stars profi táncosnője, Stana Alexandra mellett találta meg a boldogságot, aki pár hónap azelőtt vált el a szintén táncos Köcse Györgytől, akivel tavaly nyáron keltek egybe. Alexandra és Dávid nagyon boldogok együtt, és Horváth Grétához is bekopogtatott a szerelem. A népszerű influenszer azonban a titokzatos választottjáról nem sok mindent oszt meg.

Szabó Zsófinak is fordulatokkal teli volt az év. Februárban még boldog, gyűrűs menyasszony volt az amerikai sztáredző, Shane Tusup oldalán, májusban azonban maga mögött hagyta a kapcsolatot. Bár bizonyára sokan udvarolnak neki, nincs új választottja. Ellenben Tusuppal, aki mellett azóta több csinos hölgy is feltűnt. Volt, akivel a vad csókolózásukat lesifotós is megörökítette, barátnő státuszba azonban a műsorvezető óta senki sem került nála. Legalábbis a nyilvánosság előtt…

Kétségkívül az év legnagyobb drámája az alkoholfüggőségétől szabadulni képtelen Molnár Gusztáv kálváriája volt, akiért sokat küzdött a felesége, Fazekas Vivien, de a színész félreérthető üzenetváltásai feltették a pontot az i-re. Vivien végül elengedte a kezét az alkohollal és depresszióval küzdő színésznek, és nyár végén teret engedett egy új szerelemnek. Noha a kezdet nem volt épp egyszerű, hiszen Viviennek épp a színész egy gyerekkori barátjára esett a választása.

Hiába küzdött a házasságáért L.L. Junior és  felesége, Körtvélyessy Kinga, nem találtak megoldást a problémáikra, és hivatalosan is különváltak. Egy ideig úgy tűnt, talán van még némi esély a békülésre, azonban idővel a rapper közelebb került az X-Faktorból megismert fiatal énekesnőhöz, Dárdai Blankához, akivel szerelembe esett. Ezt már nem élte túl Kingával való házassága, aki nemrég be is adta a válópert.

Mindenkit meglepett, hogy több mint egy évtized után Peller Mariann házassága is véget ért. Nyáron még közös interjút adott a Storynak a tévés és a férje, október végén viszont már kenyértörésre került a sor. Hogy mi a válóok, arról egyikük sem beszél, így azt sem tudni, hogy az interneten korábban elterjedt lesifotóknak, amin Mariann a magyar Jason Momoa-hasonmással, Megyeri Balázzsal ölelkezik, köze van-e a válásához. Az azonban bizonyos, hogy jól van és ragyog. A legutóbbi könyvbemutatóján is a szenvedélyes szerelem témakörét boncolgatta csillogó szemekkel, amiről a folytatásos regénye is szól.

Hogy végre valami szívderítőről is szó essen: szebb párt nemigen láthatunk a sztárvilágban, mint Tóth Andi és Marics Peti párosa, akik idén tavasszal találtak egymásra. Egy ideig igyekeztek titkolni a kapcsolatukat, de Peti tinirajongói hamar kiszimatolták, hogy kedvencük szíve foglalt lett. A nagy nyomás miatt végül egy Instagram-storyban tudatták a hírt, hogy valóban szerelmesek. A sok kétkedő ellenére nagyon úgy tűnik, egyáltalán nem egy röpke kis románcról van szó. Hamarosan pedig mindketten a Sztárban Sztár zsűrijének tagjai lesznek.

És hogy soha sem késő újrakezdeni, annak Vitray Tamás lehet a legnagyobb megmondója. A 90 éves riporter ugyanis nemcsak a munkában, a szerelemben is mai napig aktív. Kállai Borival való három évvel ezelőtti válása után valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy még eltalálja Ámor nyila, ez mégis megtörtént. Egy régi kolléganője az új választottja, aki novemberben meglepetés születésnapi bulit szervezett neki, ekkor tudta meg mindenki: a legendás tévés újra foglalt.

Kiemelt képek: Olajos Piroska, Nagy Zoltán, Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!