Napi friss

Herczeg Zoltán – Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják

Az ismert divattervezőt letartóztatták.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír hétfő este, hogy az ismert divattervezőre, H. Zoltánra (akkor még így írt róla a Magyar Hang, de később kiderült, Herczeg Zoltánról van szó) rendőrök csaptak le, és vasárnap elrendelték előzetes letartóztatását, miután lakásán jelenős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. A hatóságok később arról tájékoztatták a lapot, hogy október 21-én, pénteken két férfit fogtak el, az egyiküknél az elsődleges adatok szerint 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port találtak. A rendőrség tájékoztatásából az is kiderült, hogy kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, a két férfit őrizetbe vették, egyiküket pedig a bíróság letartóztatta.

A Blikk elérte a divattervező barátnőjét, de ügyvédje tanácsára nem kívánt nyilatkozni, csupán szűkszavúan annyit mondott: „Tudom, Zoli túl lesz ezen.” Czutor Zoltán, a divattervező barátja az Indexnek nyilatkozott az ügyben. Bár a részleteket nem ismeri, azt mégsem tudja elképzelni, hogy a divattervező droggal kereskedett volna. „Pontosan tudjuk, hogy ebben a körben, amelyben Herczeg Zoltán mozog, illetve a politikusok körében is – függetlenül attól, hogy ki van kormányon – hogyan élnek, hogy szórakoznak az emberek. Én Herczeg Zolit 30 éve ismerem, de ez idő alatt soha nem beszéltünk egyszer sem kábítószerről. Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel. Persze lehet, hogy ettől függetlenül ő a keresztapa, csak ez olyan életszerűtlen lenne” – nyilatkozta a zenész.

Maga Herczeg Zoltán tagadja, hogy kábítószerrel kereskedett volna – derült ki a 24.hu cikkéből, amiben az is olvasható, hogy a divattervező kihallgatásakor beismerte a drogfogyasztást. A portál értesülései szerint a letartóztatása ellen is fellebbezett, így az sem kizárt, hogy szabadlábon védekezhet.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!