Napi friss

Rácz Jenő két éve nem tud megbocsátani Járai Máténak

A színész korábban ország-világ előtt rúgta össze a port a sztárséffel, aki, úgy tűnik, nem felejt.

Kibékíthetetlen ellentétek vannak Járai Máté és Rácz Jenő között, amióta mindketten szerepeltek a Nyerő Páros című műsorban, az RTL Klub képernyőjén. Máté az IstenEst legutóbbi adásában mesélt arról, hogy Jenő nem volt hajlandó beszélgetni vele a Reggeliben kislánya születéséről, így végül csak Peller Mariann kérdezte a sztárséfet. Máté elmondása szerint kész lett volna arra, hogy fátylat borítson a múltra, de szavaiból kiderül, Jenő nem feledte kettőjük konfliktusát.

A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük. Máté annak idején azt sérelmezte, hogy szerinte Jenő nem beszélt szépen a párjával, Gyuricza Dórával, nemtetszésének pedig több ember előtt hangot is adott, amikor Dórának szegezte a kérdést, hogy bírja Jenő viselkedését, illetve megjegyezte, látja rajta, hogy ő is nehezen viseli mindezt. „Gyakorlatilag tűz jött a szájából” – fogalmazott a műsorban Máté, aki később feleségének, Járai Kírának négyszemközt már arról beszélt, Jenő viselkedését gusztustalannak és elviselhetetlennek tartja. Rácz Jenő és a Járai házaspár között később is parázs vita alakult ki Jenő játékban tanúsított viselkedése miatt. A vita akkor annyira elfajult, hogy Kíra Jenőhöz fordult, és azt mondta: „Nem veszed észre, hogy milyen arrogánsan kommunikálsz?” Erre Jenő rászólt, hogy fejezze be, ami kiverte a biztosítékot Kíránál: „Mit képzelsz? Vegyél vissza! Nem a seggedből rántottad ki az embereket.”

Máté IstenEst-es nyilatkozata már csak azért is érdekes, mert a Nyerő Páros döntőjében úgy tűnt, hogy Rácz Jenő és Járaiék elásták a csatabárdot. Amikor a sztárséf és kedvese megnyerte a versenyt, Máté – aki feleségével a harmadik helyen végzett – arról beszélt, nem lesz vendége sosem Jenő éttermének, és a szilvesztert sem fogják soha közösen ünnepelni, de nagyra értékeli Jenő erejét, kitartását és a magába vetett hitét. Máté elismerő szavain Jenő meghatódott, és akkor még úgy látszott, maguk mögött hagyták a korábbi sérelmeket.

Kiemelt  kép: Sajtóklub/RTL2/Nyitrai Szilárd, Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!