Külföldi sztár

Így élnek ma Az első csók című sorozat sztárjai

A 90-es években sokan követték izgatottan a francia tinisorozat epizódjait. Utánajártunk, mi történt azóta az egykori szereplőkkel.

Fabien Remblier –  Jerôme: Átállt a kamera túloldalára
A Justine-t játszó Camille és az egykori sorozatbeli szerelmét játszó színész máig jóbarátok maradtak. Fabien nemrég lett 52 éves, és rendezőként, producerként és a 3D-s filmek specialistájaként dolgozik. A tévés műsorok mellett játékfilmet is rendezett, a Jeanne című mozi számos fesztiválon sikerrel szerepelt. A magánéletéről mindössze annyit tudni, hogy van egy lánya.

Fabien Remblier (Fotó: Archív)

Camille Raymond – Justine Girard: Négy gyerek mellett bankárként dolgozik
A sorozat bájos főszereplőjét, Justine-t alakító ­Camille ma 45 éves, és három lány meg egy fiú édesanyja. Egyik lánya, a 19 éves Thais nemrég együtt szerepelt vele az Első csók távoli folytatásában, a Kalandos nyár – Párizs címűben, amelyben az utóbbi években egy-két epizódra visszatért Justine szerepé­ben. Egyébként a színészettel felhagyott, közgazdásznak tanult, és évekig az IMF-nél, a nemzetközi valutaalapnál dolgozott. Ma a nemzetközi gazdasági szervezet, az OECD munkatársa. Férjével, a bankár ­Jean-Xavier Bourre-ral 16 éves kora óta együtt vannak. Szenvedélye a lovaglás és a zongorázás.

Camille Raymond és családja (Fotó: Archív)

Boris Haguenauer – François: Pszichoterapeuta és coach lett belőle
A szemüveges François-t alakító színész csak egy filmben játszott a sorozatot követően, utána teljesen eltűnt a reflektorfényből. Ma, 47 évesen pszichoterapeuta és coach, de egy időben befektetési bankárként is dolgozott. Nem tudni, van-e családja.

Boris Haguenauer (Fotó: Archív)

Christophe Rippert – Luc Duval: Menő marketingcég igazgatója
A sorozat szépfiúja májusban lesz 53 éves, és nemcsak tinisorozatsztárként, de teniszezőként is sikeres volt, emellett egy halom lemezt eladott énekesként. Később producerként is kipróbálta magát, majd kommunikációs céget alapított, és olyan nagy neveket képvisel, mint a Dior vagy a Cartier. Sármját máig megőrizte, a magánéletét azonban megtartja magának. Annyit elárult, hogy évek óta párkapcsolatban él, és gyereket soha nem akart.

Christophe Rippert (Fotó: Archív)

Magalie Madison – Annette: Természetvédőként fákat ölelget
A fogszabályzós, szemüveges kamasz lányra mindenki a fülsértő hangja miatt emlékszik. Ezért talán meglepő lehet, hogy a ma 48 éves egykori tinisztár nemcsak színésznőként maradt meg a pályán – a tévézés mellett sokat játszik színpadon –, de énekesnőként is ismert. Egy szem fia, Jahilo már tinédzser. Erősen spirituális beállítottságú, emellett nagy természetvédő is. Híve az úgynevezett erdőterápiának, amely többek közt a fák ölelésével gyógyítja a stresszt.

Magalie Madison (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!