Külföldi sztár

A legszebb nők is szoronganak!

Claudia Schiffer és Gisele Bündchen is nehezen küzdött meg azzal, hogy a világ mindig tökéletesnek akarja látni őket.

Claudia Schiffer többször elmondta, milyen szégyenlős és gátlásos volt, miközben a lábai előtt hevert a világ. „Mindig félénk természetű voltam, sokkal szívesebben húzódom meg a háttérben. El kell távolodnom saját magamtól, hogy képes legyek pózolni a kamerának” – mesélte.

Gisele Bündchent huszonévesen állandó önbizalomhiány és szorongás gyötörte, és egy időben olyan súlyos pánikrohamai voltak, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejé­ben. „Lehet, hogy kívülről tökéletesnek látszik minden, de belül attól még lehet pokol.”

Napjaink szupermodelljei is hasonló lelki vívódásokról számolnak be. Bella Hadid a világ legjobban fizetett modelljei közé tartozik, nemrég mégis sírós fotókat posztolt magáról. A 25 éves szépség nyíltan beszél arról, mennyi szorongással jár, hogy állandóan a figyelem középpontjában áll. „Néha képtelen vagyok kimenni az utcára, olyan páni félelem tör rám.”

Bella Hadid (Fotó: Getty Images)

A 26 éves Kendall Jenner szintén arról beszélt, hogy sokszor az utcára sem bír kilépni a szorongása miatt, és időnként pánikrohamra ébred az éjszaka közepén. A pszichés bajaiból adódó tünetek miatt hipochonder lett.

Kendall Jenner (Fotó: Getty Images)

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!