Reggelim: „Hétvégén szeretek angolos reggelivel kezdeni, a a tükörtojás-kolbász-paradicsomos bab nagy kedvenceim. De nem szeretek ennyire jóllakni, ha dolgozom, így hétköznap csak a vitaminjaimat veszem be, iszom egy kávét, és eszem egy joghurtot.”
Tízóraim: „Utoljára gyerekkoromban tízóraiztam. Nem vagyok az a nassolós típus, aki két főétkezés között elrágcsál egy-két marék pisztáciát.”
Ebédem: „Megint csak a munka miatt, hétköznap épphogy jóllakom.
A kajakóma veszélyes, nem segít a koncentrációban.
A kedvencem, főleg a nyári melegben, egy tányér hideg gazpacho. És gyerekként sok időt töltöttem a nagyszülőknél, ők megkedveltették velem a főzelékeket is. Egyetlen kivétel a finomfőzelék. Hétvégén pedig jöhetnek a nehezebb magyaros kosztok.”

Uzsonnám: „Munkakezdéskor egy latte macchiato.
Ezért pár éve megszóltak az olaszok, amikor a fiamat elkísértem egy teniszversenyre.
Szerintük délután már csak presszót szabad inni.”
Vacsorám: „Mire a sminkszobába beérek, jelzi a hasam: vacsoraidő lenne. Mire hazaérek, mégis beérem egy sajtos pirítóssal. Nem azért, mert üres a hűtőm. Azt, bármikor jönnek a gyerekeim, előszeretettel nyitogathatják. Hétvégén többször beülünk valahová, amikor megéhezünk. Ott nem is feltétlenül a napszakokra figyelünk, főleg, ha későn ébredünk. Akkor az ebédből korai vacsora lesz.”
Brownie? Igen!
Szellő István serencsésnek tartja magát, mert soha életében nem jojózott a súlya. „Az édességek közül a kevésbé édes ízeket keresem, mint a vaníliakrémes, a képviselőfánk, a brownie fagyival, a tiramisu vagy a panna cotta.” Cserébe tudja, hogy a mozgásra is oda kell figyelnie. A teniszt mostanában jobban hanyagolja, viszont idén már kipróbált új sportot is. „SUP-ozni tanulok a Balatonon.”
Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu




