Egyéb

Új tusfürdő gélek és habfürdők (X)

A Ziaja által készített új tusfürdő és habfürdő termékeket úgy alakították ki, hogy használatukhoz minimális vízre legyen csak szükség.

Gyakori téma, hogy a világ klímája körüli fokozódó környezeti változásokat figyelve az Egészségügyi Világszervezet folyamatosan ellenőrzi a vízkészleteinket vagy például a Föld áltaghőmérsékletét. A Föld vízkészletei szigorúan korlátozottak. A világ vízkészletének mindössze 3%-a édesvíz, de ennek csak 1%-a ivóvíz. Mit tudsz tenni a mindennapi rutinodban, hogy vigyázz a környezetedre? Egy gyors zuhany a fürdéshez képest vizet takarít meg. Egy fürdés körülbelül 100-150 liter vízfogyasztásnak felel meg, míg egy 5 perces zuhanyozáshoz körülbelül 25-50 liter víz szükséges. Naponta minimum egy, de a nyári hőségben előfordul, hogy kétszer is felfrissítjük magunkat. A Ziaja által készített új tusfürdő és habfürdő termékeket úgy alakították ki, hogy használatukhoz minimális vízre legyen csak szükség. A termékek könnyen leöblíthetők, így igazán víztakarékosak.

A Ziaja környezetbarát újdonságai 4-féle ellenállhatatlan illatban érthetők el. Az illatok között biztosan megtalálod a kedvencedet, aszerint, hogy inkább egy frissítő ribizli,-vagy mentatea, vagy inkább a kényeztető olasz füge, vagy az egzotikus sárkánygyümölcs ölelésére vágynál. A termékek 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. A bőrödhöz igazán gyengédek, ugyanis az összetevőket bőrgyógyászatilag ellenőrizve állították össze, így biztos lehetsz benne, hogy a bőröd mikrobióm rétegét is védik. Tökéletes választás, ugyanis használatukkal a környezetedre is tudsz vigyázni, valamint a termékek vegán összetételűek, gyengéden tisztítanak, nem tartalmaznak mikroműanyagot, és gazdaságos, családi 500 ml-es kiszerelésben is kaphatók.

Az új tusfürdő és habfürdő termékekkel egy fontos környezetvédelmi célt támogatunk. Célunk, hogy tudatosítsuk a fogyasztóinkban, az olyan egyszerű napi tevékenységekkel, mint például a víztakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás, hatékonyan járulhatnak hozzá a teljes ökoszisztéma védelméhez.

Víztakarékos

A közepes habképződésű tusfürdők könnyebben öblíthetők le. A Ziaja termékek megfelelő koncentrációjú aktív anyagokat tartalmaznak, a habképződés mértékéhez, valamint a használat során elért hatékonysághoz és biztonsághoz igazítva

A bőr mikrobiom védelme

A bőr mikrobiomja egy olyan ökoszisztéma, amely az epidermiszben él, és védelmi funkciókat ellátó baktériumokból áll. A mikrobiom állapota a napi bőrápolás hatása. A Ziaja termékek gondoskodnak a természetes mikrobiomról és a bőrről.

Újrahasznosítás

Az új Ziaja kozmetikumok csomagolásának kialakításakor szem előtt tartottuk az újrahasznosításban rejlő környezetvédelmi lehetőségeket. A habfürdős palackokhoz használt anyag újrahasznosítható. A csomagolás fehér színét az újrahasznosító cégek is a leginkább kívánják.

Szelektív gyűjtés

Az új tusfürdők csomagolása polietilén-tereftalátból (PET), míg a habfürdős csomagolások nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készülnek. A palackkupakok polipropilénből (PP) készülnek. Mindezek az anyagok a fém és műanyag szelektív hulladékgyűjtő edényekbe helyezhetők.

Válassz kedvedre az újdonságok közül, biztos lehetsz benne, hogy rutinodat egy élményteli programmá varázsolja.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!