Napi friss

A hatékony bőrápolás új dimenziója (X)

Régóta keresel egy olyan termékcsaládot, amelynek termékeit könnyedén be tudod illeszteni a napi rutinodba? Jó helyen jársz!

Nincs túl sok időd ahhoz, hogy arcod ápolásával foglalkozz, viszont szeretnél tenni bőröd egészsége érdekében? Ismerkedsz a tudatos bőrápolással, de nem tudod milyen termékeket használj? Segítünk! A Ziaja új C.B3 vitamin niacinamid kollekciója a válasz a kérdéseidre!

Villámgyors arcápolási rutin a fáradt napokra

Biztosan neked is ismerősen cseng, amikor egy fárasztó, rohanós nap után egy kis felfrissülésre vágynál, de egyszerűen nincs időd és energiád azokhoz a dolgokhoz, amelyek kikapcsolnának. Pláne nem egy hosszú, többlépcsős bőrápolási rutinhoz, ami viszont elengedhetetlen, hogy a bőröd ellent tudjon állni a napi kihívásokkal szemben. Az állandósult rohanó életmódba nehéz a bőröddel való törődést beilleszteni, és sokszor kiesik az arcápolás a fontos teendők közül. Ennek okán megjelennek a fáradtság látható jelei az arcon, a fakó bőrtónus és az általános energiahiány.

A Ziaja C.B3 vitamin niacinamid kollekciója kifejezetten erre a problémára lett kifejlesztve. A termékek a „flash effect” trendjét követik, amelyek az intenzív életmódot folytató emberek igényeihez illeszkedik. A flash effect a bőr állapotának látható javulását jelenti, amely gyors, egyszerű és rövid bőrápolási rutinon alapul. A C.B3 vitamin niacinamid termékek a bőr intenzív revitalizálására összpontosítanak, energiát biztosítva nappalra és intenzív regenerációt éjszakára.

A C-vitamin és a Niacinamid verhetetlen duója

A C-vitamin egy igazi jolly joker összetevő a bőrápolásban! Számos jótékony hatással rendelkezik, valamint kiegészítheti más bőrápolási összetevők, például a niacinamid hatásait is. Erős antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, amely hatékonyan védi a bőrsejteket és lassítja a bőr öregedési folyamatát: csökkenti a ráncokat, ragyogóbbá és egyenletesebbé teszi a bőrtónust. A C-vitamin emellett mérsékelten hámlasztó hatású, ezzel hozzájárulva a bőr szaténsima állapotához.

A niacinamid egy B3-vitamin forma, amely elengedhetetlen a bőr számára. Egy sokoldalú hatással rendelkező molekula, amely szabályozza a faggyútermelést, valamint mélyen behatol a bőrbe, ahol támogatja annak természetes védőfunkcióját, hidratál és láthatóan összehúzza a tág pórusokat. Ezen felül csökkentheti a finom vonalakat, ráncokat, a pigmenfoltokat és a bőr elszíneződéseit. A niacinamid enyhíti a bőr irritációját és a bőrpírt is, valamint hozzájárul a ceramidok és más lipidek termeléséhez, amelyek a bőr természetes védőgátját építik. Ennyi jótékony tulajdonságainak köszönhetően csakis egy igazi csodaszer lehet!

Frissítő reggeli rutin a sugárzó bőrért

Ezt a rutint még akkor is meg tudod csinálni, ha rohanásban vagy reggel, hiszen mindössze 3 percre lesz szükséged hozzá!

  1. Tisztítsd meg az arcod az arctisztító géllel. A gyengéd tisztító összetevők eltávolítják a napi szennyeződéseket és megtisztítják a pórusokat.
  2. Vidd fel az arctonikot egy korong segítségével, majd alaposan töröld le a bőrt. A termék savas pH-ja helyreállítja a bőr egyensúlyát, felkészíti az aktív bőrápolásra.
  3. Vidd fel és gyengéden ütögesd az aktív arcszérumot az arcba. A vékony applikátor lehetővé teszi a pontos felvitelt az arccsontokra, az orr-száj vonalakra és a homlokra.
  4. Vigyél fel egy kis mennyiséget az frissítő reggeli arckrémből az arcbőrre. A termék könnyű formulája tápláló alapozóként/sminkalapként is működik, szatén védőréteget hagyva a bőrön.

A termékek kiegyenlítik a bőr tónusát és frissességet biztosítanak. A kipihent bőr hatása garantált!

A természetet és a modern tudományokat ötvöző Ziaja legújabb C.B3 multivitaminos termékcsaládját keresd a drogériákban, valamint a Ziaja Neked üzletekben és a ziajashop.hu weboldalon!

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!