Címlapsztori

Majka – Kiderült, mire kíváncsiak a leginkább vele kapcsolatban

Szokták mondani, hogy a Google a barátunk. De vajon Majka is így vélekedik erről?

Arra voltunk kíváncsiak, hogy az internetezők mely témákra kerestek rá a legtöbbször egy adott hírességgel kapcsolatban. Demcsák Zsuzsa után ezúttal Majoros Péter, azaz Majka nevét vettük górcső alá.

Ózd – 825 keresés/év

Az ózdi származású valóságshow-hős messziről jött, de magasra jutott. A ValóVilág előtt villanyszerelőként dolgozott, sőt még érettségije sincsen – amit az elmúlt évtizedekben jó párszor a fejére olvastak –, mára mégis ő lett hazánk egyik legértékesebb híressége.

RTL – 218 keresés/év

Tavaly év végén bombaként robbant a hír, miszerint Majka 16 év után otthagyja a TV2-t, hogy visszaigazoljon a konkurens csatornához, az RTL-hez. Az egykori valóságshow-hős azzal magyarázta a döntését, hogy új kalandokat keres a kereskedelmi televíziózásban. De vajon milyen produkciókban láthatjuk viszont Majkát? A legtöbben úgy vélik, hogy a televíziós az egy év szünet után visszatérő, megújult X-Faktor zsűrijében foglal majd helyet, de rajongói a Sztárboxban, sőt a Nyerő Párosban is szívesen látnák kedvencüket, aki az egyik gazdasági-pénzügyi portál szerint csúcsgázsiért szerződhetett az RTL-hez: bérezése nagyjából 25 millióra rúghat produkciónként.

2002-ben költözött be a ValóVilág villájába (Fotó: Steindl Gabriella/fotocentral.hu)

Szülei – 514 keresés/év

Míg édesapját a húszas évei elején, addig az édesanyját néhány évvel ezelőtt, 2018-ban veszítette el. „Faterral rengeteg dolgot nem tudtam megbeszélni, ami anyával megvolt. Sok élmény kimaradt. Örültem volna, ha látja, mit érek el” – vallotta be szomorúan a Nincs rá szó című podcastben Majka.

Testvére – 460 keresés/év

Bár a rokonairól szinte soha nem nyilatkozik, ám az tudvalevő, hogy a hírességnek három testvére is van. Közülük bátyja, Tamás a legismertebb, akivel az elmúlt 15 évben több tévéműsorban is együtt dolgozott. Míg Majka a kamera előtt vállalt szereplést, addig Tamás a háttérben szerkesztőként dolgozott számos produkcióban, például az 50 milliós játszmában.

Curtis – 1139 keresés/év

Hosszú éveken át nemcsak zenésztársai, hanem legjobb barátai is voltak egymásnak. A két rapper közé végül Curtis kábítószer-problémája vert éket, amiről Majka 2018 nyarán több ezer ember előtt, egy koncertjén rántotta le a leplet. Majka és Curtis azóta már rendezték kapcsolatuk, sőt egy időre még a színpadon is újra összeálltak, ám a duó kapcsolata már sosem tudott olyan lenni, mint annak idején.

Majka és Hajni (Fotó: Szabolcs László/fotocentral.hu)

Gyerekei – 1139 keresés/év

A 44 éves híresség első fia, Marián 2011-ben, a kisebbik, Olivér 2016-ban látta meg a napvilágot. Majka bohém nőcsábászból odaadó családapa lett. „Egyszerre változtam mindenben és semmiben. Van egy tudat a lelkem mélyén, hogy ők vannak, és ez az érzés mindig velem van. Fogalmam sem volt arról, hogyan lehet valakit még magunknál is jobban szeretni. Az apaságnak persze vannak árnyoldalai is, olyan kötelezettségek, amelyeket senki más kedvéért nem tennék meg. Minden nehézség ellenére is életem legjobb döntése volt Marián és Olivér!” – mondta még évekkel ezelőtt az egyik férfimagazinnak.

Felesége – 673 keresés/év

Majka 2021 augusztusában állapodott meg gyermekei anyja, Majoros Hajnalka mellett. A vidéki borbirtokon zajló lagzin olyan hírességekkel ünnepeltek, mint Tilla,­ Ördög Nóra, Curtis, Pápai Joci, Hajós András, Nika, valamint Király Viktor.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!