Hazai sztár

Demcsák Zsuzsa – Viharos magánélete még népszerűbbé tette

Szokták mondani, hogy a Google a barátunk. Megvizsgáltuk, mely témákra kerestek rá a legtöbben a műsorvezetővel kapcsolatban.

Nézzük, mi izgatja a rajongók fantáziáját most, hogy Demcsák Zsuzsa harmadszor is kimondta a boldogító igent. Az alábbi témákra kerestek rá a legtöbben.

Magassága – 677 keresés/év

A 180 cm magas műsorvezető a 90-es évek végén szerzett országos ismertséget a Fort Boyard – Az erőd című műsorral, de nem ezzel került be a szórakoztatóiparba. 18 évesen ugyanis modellként bontogatta a szárnyait. Bár Demcsák Zsuzsának minden adottsága megvolt ahhoz, hogy nemzetközileg is keresett modellé váljon, az élet mégis a televíziózás felé terelte.

Fotó: Story-Best Archívum/fotocentral.hu

Első férje – 670 keresés/év

Első házassága idején nagyon fiatal, csupán 25 éves volt, és egyáltalán nem gondolt rá, hogy férjhez menjen, de teherbe esett, és hozzáment Józsefhez. Bár házasságukból két gyerekük született, frigyük mégis csúnya véget ért. Zsuzsa a kapcsolatuk megromlása után azt állította, hogy férje többször is bántalmazta, és azt nyilatkozta: a férfit testi sértés és rongálás miatt is bűnösnek találták.

Válása – 591 keresés/év

A 44 éves tévés 2022 októberében jelentette be a közösségi oldalán, hogy elválnak második férjével, Krishan Dangwallal. „A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok.”

Fotó: Meglepetés Archívum/fotocentral.hu

Párja – 487 keresés/év

A 45 éves sztár szerelmi élete igen változatos volt az elmúlt években. Miután elvált első férjétől, egy svéd származású fiatal üzletemberrel vigasztalódott, nem sokkal később pedig már a Tankcsapda frontemberével, Lukács Lacival hozták hírbe. 2019-ben aztán ismét sokkolta a rajongóit Zsuzsa, miután kiderült, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt megismerkedett egy indiai férfival, akivel rövidesen össze is kötötték az életüket. Noha Zsuzsa és második férje, Krishan házassága csupán három évig tartott, és hivatalosan alig pár hónapja váltak el, a tévés nem sokáig vesztegette az idejét, és néhány héttel ezelőtt újból férjhez ment.

Kilenc évig vezette a Mokkát (Fotó: TV2)

Eljegyzés – 33 keresés/év

A frissen elvált televíziós tavaly októberben sejtelmes fotót posztolt a közösségi oldalán. Egy ujjára húzott gyűrűről mutatott képet a követőinek, ami mellé azt írta, igent mondott. A fotót később törölte, végül az egyik napilapnak adott interjújában megerősítette, hogy valóban eljegyezték. Szerelmét eddig még nem mutatta meg a nyilvánosság előtt, annyi azonban tudható, hogy a titokzatos férfi egy milliárdos üzletember, akit Ferencnek hívnak. Zsuzsa néhány hete egy szűk körű, titkos esküvőn feleségül is ment a választottjához.

Farm VIP-nak is ő a műsorvezetője (Fotó: TV2)

Kap hideget-meleget

Követői mindent tudni akarnak, és előszeretettel formálnak véleményt.

Instagram
A műsorvezető még 2017-ben csatlakozott a közösségi oldalhoz, ahol immár több mint 86 ezren követik. Zsuzsa mindig is aktív résztvevője volt a közösségi médiának, igaz, a magánéletéről, gyerekeiről csupán ritkán posztol. Új férjét pedig még nem is mutatta meg a követőinek. Persze ami késik, nem múlik…

Reddit
A televíziós botrányokkal teli, viharos magánélete jó témát szolgáltat az egyik internetes kibeszélő portál felhasználói számára is, akik nem győzik kivesézni Zsuzsa ügyes-bajos dolgait. Itt hol a műsorvezető titkos eljegyzésével, hol az előző válásával vagy éppen az egykor bevont vezetői engedélyével vannak elfoglalva.

Kiemelt kép: Archív, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!