Címlapsztori

Majkáéknak talán pont ezért sikerül az örökkön-örökké: „A hagyományos értékrendet követjük”

A rapper-műsorvezető és Majoros Hajni tizenhárom éve jóban-rosszban kitart egymás mellett, és a jövőt is csak együtt tartják elképzelhetőnek.

Ritka – főleg a ­sztárvilágban – hogy két ember olyan erősen megfogja egymás kezét, hogy az több mint egy évtized után is kitart. Még ritkább, hogy ennyi idő elteltével sem akarnak ezen változtatni, sőt, határozottan azt tervezik, hogy életük végéig így maradnak. Majka és felesége, Hajni azonban nagyon elszántnak tűnnek: megingathatatlan a szövetségük.

Nincs újratervezés

A rapper a napokban be is vallotta, hogy képtelen lenne új életet kezdeni, ha valamilyen oknál fogva mégis tönkre menne a házassága. „El nem tudom képzelni, hogy én a Hajni után, ha mi, mondjuk, szétmennénk, újra elkezdjek randizni. Hogy új családom legyen, vagy egy másik otthonom, amit ugyanúgy belaknék, mint a mostanit. Hogy ugyanúgy, ugyanaz az érzés lenne otthon, mint most” – mondta Hajdú Péter YouTube-műsorában, miközben azon merengett, vajon a műsorvezető barátjának milyen lehetett, amikor a volt felesége, Sarka Kata elhagyta őt, és a gyerekeiket is magával vitte. És noha Hajdú azt mondta, mindent meg lehet szokni, Majka továbbra is képtelenségnek tartja, hogy ő valaha is újratervezze az életét ­valaki mással.

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélgettek (Fotó: Archív)

Egymás mindenei

Szerencséjére a felesége pont ugyanígy gondolkodik. Hajni már többször hangoztatta, hogy ő bizony mindent megtalált a rapperben, amit egy férfiban valaha is keresett. S noha ma is mindketten kapósak, eszük ágában sincs engedni a csábításnak. Majka úgy érzi, ő bele is betegedne a hűtlenségbe. „Ha meghallanám, hogy Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem… De nem tudok semmit ezekről a dolgokról, és nem is akarok – mondta Hajdúnak. Szerinte ugyanis, bár mindent meg lehet bocsátani, a tüske ott marad egy életre. – Éppen ezért nem nézek bele a telefonjába, és ő sem az enyémbe. Mindig azt mondjuk, és ez hatalmas igazság, hogy nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni. Minek nyomozgassunk a másik után, hogy hova megy, mit csinál? Ilyen nincs. Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is.”

Majoros Hajnalka Geszti ­Péter műsorában adta a napját nemrég (Fotó: Archív)

A harmadik az igazi

A titok, hogy ma is jól működik a kapcsolatuk, meglehet, a „régimódiságukban” rejlik. „Szoktuk is hangoztatni, hogy a hagyományos értékrendet követjük. Nálunk Peti a kenyérkereső, az erős férfi, én pedig a melegséget és a hátteret biztosítom otthon. Ahogy mondani szokás, egy erős férfi mögött, mindig erős nő áll. Én is így tartom” – mondta Hajni, amikor a napokban az Adom a napom című műsor vendége volt. Hogy együtt, ketten nagyon erősek, igazi szövetségesek, az már a kezdetek kezdetén is megmutatkozott, szerelmük hajnalán, az első lakásukba is közös erővel vágtak bele.

Hajni és Majka a Sztárban Sztár című műsor egyik felvételén (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Akkortájt Majka, még korántsem tudott olyan jómódot biztosítani, mint manapság. „A Párkány utca volt az első lakás, amit közösen megvettünk, amikor megtudtuk, hogy jön a gyerek. Egyetlen egyszer – amikor Hajni playmate lett – volt olyan, hogy lakást kaptunk, és azt eladtuk 12 millióért. Nekem meg volt még négy-öt millió forintom, amit beleraktam” – emlékezett vissza a rapper, akinek végül egy hónappal később – amikor kijött a Belehalok című Curtisszel közös, első nagy slágere – úgy beindult a szekere, hogy pár hónap múlva könnyedén kifizette a maradék összeget a közel negyvenmilliós lakásukra. Mostanra viszont Fóton, a harmadik közös otthonukban találták meg az idillt, amit mindig is kerestek. Ott élnek két fiukkal négyesben, a legnagyobb boldogságban.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!