Napi friss

A pszichológus Majka és Curtis viszályáról: „Ezt már nem lehet egy ital mellett megoldani”

Kíváncsiak voltunk, egy szakember hogyan vélekedik az egykor elválaszthatatlan jóbarátok soha véget nem érőnek tűnő csatájáról.

„Mindkét ember a nyilvánosságot használja eszközként arra, hogy a másikat negatív színben tüntesse fel, és ezzel csökkentse a belső feszültségét” – kezdi dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a két előadó között feldolgozatlan konfliktus feszül, ami miatt tüske, harag, düh maradt bennük a másik iránt. A szakember szerint, nem sok esély van rá, hogy saját erőből bármelyikük is felül tud majd emelkedni a sérelmein. „Ez így egy ördögi kör, és egyiküknek sem használ a másik nyilvános lejáratása. Azt gondolom, és ezt mindenki értse jól, rajtuk már csak a ’párterápia’ segíthet. Ők ezt már nem tudják egy ital mellett megoldani, be kéne vonniuk egy harmadik felet. Egy pszichológust, pszichoterapeutát, akinek kiadhatják magukból a problémáikat. Én azt feltételezem, közöttük máig erősek az érzelmi szálak, ami azt jelenti, nem veszett fejsze a kapcsolatuk. Ha mindketten úgy gondolnák, és tennének érte, ez a barátság még menthető lenne.”

Az ezoterikus magyarázat: testvérek lehettek

Izing Klára asztrológus szerint Majkát és Curtist a születési adataik és horoszkópjaik (Oroszlán, Szűz) alapján előző életükben vérségi kötelék fűzte össze. „Nagyon valószínű, hogy testvérek lehettek. De a kapcsolatuk, úgy látom, már soha nem lesz olyan, mint a kezdet kezdetén. Az útjaik nem fogják újra egymást keresztezni, mert amiért találkoztak – együtt nagyot, maradandót alkotni –, már megtörtént. Talán évek múlva, amikor a Szaturnusz visszatér arra a pozícióra, ahol a születésükkor volt, felszínesen kibékülhetnek, de a régi viszony sohasem áll már helyre köztük.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!