Címlapsztori

Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett: Ilyen 130 négyzetméter külvárosi boldogság! – fotókkal

Életük legjobb döntésének tartják, hogy belvárosi lakásukat egy külső kerületben lévő társasházi otthonra cserélték.

Sírás és álmatlan éjszakák előzték meg a költözést, Czutor Zoli felesége, Czutor-Kilián Zsanett ugyanis eleinte tartott tőle, nehezebben tudnak majd boldogulni a belvárostól távol. „Korábban minden karnyújtásnyira volt, két sarokra az iskola, közel a gyógyszertár, a játszótér, a színház és az éjszakáig nyitva tartó boltok, ahonnan bármikor lehetett vacsorát szerezni, ha nem volt idő főzni. De kinőttük korábbi nagypolgári otthonunkat, ezért mindenképpen váltani szerettünk volna. Azóta már tudom, életünk legjobb döntése volt. Itt köszönnek egymásnak az emberek, a felújításkor a szomszéd is jött segíteni, és csak egy tábla csokit kért cserébe. A játszótéri anyukáktól pedig szinte azonnal kaptam egy listát a környék legjobb boltjairól. Szóval itt mindenki nagyon kedves„ – kezdte Czutor-Kilián Zsanett.

Az első lakás volt, amit megnéztek, és azonnal beleszerettek. De másfél évig várniuk kellett a költözéssel. „Nem találtunk a sajátunkra egykönnyen vevőt, de újabb és újabb ajánlatokat tettünk a mostanira, és a lakás megvárt minket. A barátaink ugyan mondogatták, nem tartjuk-e furcsának, hogy senkinek sem kell, de mi ezt nem így fogtuk fel, hanem óriási szerencsének.”

A Czutor család: Zsani, Franciska, Miksa, Zoli és Simon

A lakás elrendezése éppen ideális a háromgyerekes családnak: az alsó szinten egyetlen hatalmas térben rendezték be a nappalit, konyhát és étkezőt, és van egy dolgozószoba és egy kisebb fürdőszoba. Az emeleten kapott helyet a két gyerekszoba, egy másik nappali és egy fürdőkádas fürdőszoba, a tetőtérben pedig a szülői háló. „Egyetlen szabályt vezettünk be, az alsó szintre nem lehet játékot hozni” – jegyezték meg nevetve.

További képekért kattintson a galériába!

Kiemelt kép és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!