Napi friss

Meglepő bejelentés: a korábbi Nagy Ő is ringbe lép a Sztárboxban

Noszály Sándor mellett Németh Kristóf és Mészáros András is megméretteti magát.

Teljes lett az ősszel induló Sztárbox mezőnye, és a kommentátorok, műsorvezetők neveit is elárulta az RTL. Utóbbiban nem lesz nagy meglepetés, hiszen a tavalyi trió viszi tovább a műsort: Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna műsorvezetők mellett a ringspeaker Both András, a szakmai kommentátor pedig ismét Kovács Kokó István lesz. A csatorna emellett elárulta a leginkább várt mezőny, a férfi nehézsúly versenyzőit is:

Czutor Zoltán zenész,
Henry Kettner influenszer,
Király Péter kommunikációs szakember,
Lmen Prala rapper,
Mészáros András színész,
Németh Kristóf színházigazgató-színész,
Noszály Sándor olimpikon teniszező és
Pulai Imre olimpiai bajnok kenus kezdhette meg már hetekkel ezelőtt a felkészülést.

A korábbi Nagy Ő, az 52 éves Noszály Sándor úgy nyilatkozott, mindig is rajongott a bokszért, és azt is nagyon várta már, hogy mindennap lekösse a sport. „Idő kellett, hogy fizikailag kicsit visszajöjjek, 4-5 kilométert futottam, aztán erősítettem, de sokat kell lazítanom az izmaimat. Aztán persze ugrókötelezés, akár a Rockyban” – mesélte bemutatkozó videójában Noszály.

Németh Kristóf színész és színházigazgató szereplése kevéssé lephette meg a rajongókat, a tippelések többségében ugyanis elhangzott a neve, így a nézők kíváncsian várták, hogy elindul-e a 2024-es szériában. Bár küzdősportos múlt nélkül vágott bele a megmérettetésbe, Kristóf azt mondja, győzni jött. „Nézője és rajongója vagyok a műsornak, nagy megtiszteltetés. Nincs kérdés viszont, hogy a kategóriám bajnoka én leszek” – mondta. Cseppet sem tart a fizikai sérülésektől, de azt tudja, hogy nem veszítheti el a fejét a ringben.

Kiemelt képek: RTL, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!