Napi friss

Friss fotón Németh Kristóf legkisebb fia

A színész nagyon büszke a kis Olivérre, aki hatalmasakat alszik, nagyon jól eszik, és rohamtempóban fejlődik.

Nincs fontosabb a szülők életében, amikor új jövevény érkezik a családba, mint hogy egészséges, boldog babát kapjanak, ezért pedig igyekeznek minél több dolgot megtenni. A babaúszás pedig nagyon népszerű a kisbabás szülők körében, a piciknek ugyanis a vízi környezet az anyaméhben eltöltött időt hozza vissza, amiben igazán biztonságban érezhetik magukat. A színészek körében is kedvelt emellett a baby spa, más néven gyerekjakuzzi, ami hat hónapos kortól ajánlott, és látványos fejlődést tudnak vele elérni, ha bármilyen probléma felmerül. Németh Kristóf és felesége, Zita kisfia, Olivér mindössze hat hónapos volt, amikor először jártak a Mattesz Baby Spa Budában, és azóta is heti rendszerességgel viszik a babát.

„Számomra nincs fontosabb dolog az életben, mint a gyermekeim védelme, egészsége és biztonsága. Éppen ezért születésüktől kezdve törekszem arra, hogy mindenben segítsem őket. Fontosnak tartom továbbá a vízi biztonság minél korábban történő kialakulását, és az úszás által történő mozgásfejlesztést. Hetente egy alkalommal járunk privát órára Olivér féléves kora óta. Eleinte nagyon kötött volt a csípője, amin rengeteget segített és lazított ez a 45 perces foglalkozás. A kisfiam látványosan fejlődik, konduktor ismerősünk is tapasztalja a változást, mindemellett a vízbiztonsága is kiváló. Amint vége a jakuzzis órának, Olivér jó étvággyal megeszi az ebédjét, és azután három óra mély alvásba zuhan. Öröm látni, hogy mennyire szereti a foglalkozásokat, mennyit segít a fejlődésében” – árulta el Németh Kristóf.

Szőcs Reni azt mondja, a baby spa rengeteget segített kislánya, Amélia mozgásfejlődésében, és már most tudja, ha bővül a család, nem kérdés, hogy a picivel is járni fog. „Már az első alkalommal azt éreztem, hogy ez lesz a kedvenc közös programunk. Az elég sokat elárul, ha azt mondom, hogy a közeljövőben, ha gyarapodik a család biztosan nem hagynám ki az újszülött babánkat ebből a programból! Eleinte hetente jártunk, majd kéthetente – nagyon élvezte Amélia a programot, és utána mindig nagyokat aludt. Nagyon sokat segített a feszesség ellen, valamint a mozgásfejlődésre is elképesztően pozitív hatással volt, nagyon hamar elkezdett kúszni, mászni, járni. Nagyon szerettük, hogy közben a férjemmel is tudtunk kicsit beszélgetni, Amélia pedig jól érzi magát, ismerkedik a vízzel. Úgy gondolom, hogy az effajta családi programok nagyon meghatározóak, mind a babának, mind anyának és apának” – részletezte Szőcs Reni.

A Drága örökösök színésze, Varga Balázs és felesége, Zsófi is szeretnének megadni a kisfiuknak mindent, amit csak lehet, az egészséges fejlődés érdekében. „Zsófi még várandós sem volt, amikor megbeszéltük, hogy szeretnénk, ha a babánk járna a gyerek jakuzziba! Amikor pedig már Nándi a pocakban volt, akkor eldöntöttük, hogy fogunk járni. A köldökcsonk leesése, begyógyulása a feltétel, hogy lehessen hozzájuk menni, így hathetes korában vittük először. Nándi azóta fantasztikusan fejlődik a korai vízi mozgásfejlesztésnek köszönhetően, nagyon ügyesen tartja magát, igazi erős kisfiú lett, és a korábban kötött izomzata már a múlté. Imádja a foglalkozásokat, és utána mindig hatalmasat alszik” – mondta Varga Balázs.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!