Napi friss

Csősz Bogi kipakolt a válásáról: „Tudta, hogy nincs közös jövőnk”

Az üzletasszonynak azóta új párja van, akinek a kislánya felébreszette benne az anyai ösztönöket.

Csősz Bogit még török luxusfeleségként ismerte meg az ország közel tíz évvel ezelőtt, azóta 180 fokos fordulatot vett az élete. Elvált, és új fejezetet nyitott az életében, bár a volt férjével még mindig tartja a kapcsolatot. „Megmaradt a bizalmas baráti viszony köztünk. Ő egy nagyon spirituális, érett férfi, tudta, hogy nincs közös jövőnk. Racionálisan feltettem neki a kérdéseimet, és több volt a nem, mint az igen, ezért elmondtam neki, hogy ezen így nem lehet dolgozni” – idézte fel Csősz Bogi a váláshoz vezető okokat az ATV-n futó Nő háromszor című műsor legutóbbi adásában.

Bogi a válás után hazaköltözött, és kizárólag önmaga építésére koncentrált, rengeteget dolgozott, amivel kapcsolatban egy fontos alapelve van. „Én mindig úgy voltam vele, hogy olyan munkát kell választani, amit szeretünk, de pénzt is keresünk vele. Nem lehet az életünket feláldozni a szenvedélyeinkért, mert boldogtalanok leszünk. Nem hiszek abban, hogy teljes mértékben azt csináld, amit szeretsz és más nem számít, mert kell, hogy legyen egy stabil bevételi forrás az életben. Ezért sok esetben meg kell küzdeni.”

A munkához való kemény hozzáállása ellenére az utóbbi időben valami egészen más is nagy hangsúlyt kapott az életében, ugyanis rátalált a szerelem, ez pedig felülírta korábbi elképzeléseit még olyan fajsúlyos kérdésben is, mint az anyaság. „Most jött el az a pont az életemben, hogy vágyom rá. Az is kellett ehhez, hogy le tudtam redukálni a munkaóráim számát, mert én nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek bölcsödébe kéne járni az első három évben. Emellett az is hozzájárult ehhez, hogy a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket. Például 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, nem érdekelt a háziasszony szerep, most pedig a legnagyobb örömmel csinálom” – újságolta boldogan.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!