Napi friss

Szinte rá sem ismerni, így festett a Jóbarátok sztárja a sorozat előtt

Lisa Kudrow közel negyven évvel ezelőtt egészen máshogy nézett még ki.

Mindenkinek más volt a kedvenc karaktere a legendás hatosból, és bár a Jóbarátok alatt huszonéveseket alakítottak, azóta tudjuk, hogy egyik-másik színész már ekkor is a harmadik ikszet taposta. Emiatt azt is nehezen tudjuk feldolgozni, hogy bizony ők is öregszenek, és eltekintve azoktól, akik a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően nem sokat változtak, azért a kor már látszik Phoebe-n, Rachel-ön és Monicán is. Ami ennél sokkal megdöbbentőbb, hogy hogy néztek ki a világhírnév előtt a színészek!

Kutató akart lenni

Lisa Kudrow tavaly töltötte be a 60-at, 1963. június 30-án született, és különösen meglepő, hogy a hosszú szőke hajjal megismert színésznő mennyire másként festett rövid barna hajjal. 1985-ben ugyanis még ilyen frizurát hordott, és ekkoriban még egyáltalán nem a színészet foglalkoztatta, világszerte ismert fejfájásspecialista édesapja nyomdokaiba lépve kutató szeretett volna lenni. A színészet csak véletlenül jött abátyja révén, akinek barátja, a komikus Jon Lovitz ösztönözte arra, hogy próbálja ki magát a showbizniszben. A tévés áttörést Ursula szerepe hozta meg az 1992-es Megőrülök érted című sorozattal – nyilván nem véletlen lett később Phoebe undok ikertestvérének a neve pont Ursula. A valóságban egyébként nincs ikertestvére, egy nővére van még bátyján kívül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

not only 90s (@ninetieees) által megosztott bejegyzés

Kettős véletlen után lett Phoebe

A pletykák szerint nem is Lisa kapta volna Phoebe Buffay szerepét. Azt ugyanis Ellen DeGeneresnek szánták, ám ő nemet mondott az ajánlatra. Sőt eredetileg nem is lett volna főszereplő a Jóbarátokban, ugyanis Chandler és Phoebe szerepe csak mellékes lett volna a sorozatban, ám meggyőzőnek bizonyultak: egyikük a humorával, másikuk a különcségével ragadta meg az alkotók figyelmét. Lisa Kudrow a 154-es IQ-jával a legokosabb volt a színészek között, Jennifer Aniston és Courteney Cox mellett 31 évével a legidősebb, egyben a legmagasabb is. Tökéletesen beszél franciául, ahogyan egyébként Matt LeBlanc is. Ez már csak ezért is különösen vicces, mert az egyik részben Phoebe Joey-t próbálta megtanítani a franciára. A színésznő nagyon jó barátságot ápolt Matthew Perry-vel, akinek tavalyi halála érthető módon nagyon megrázta.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!