Napi friss

A Jóbarátok színészeit megnémította a gyász: „Többet is mondunk, amint képesek leszünk rá”

Matthew Perry halála mindenkit megrázott, az ikonikus sorozat szereplőit is mélyen érinti a veszteség. Nem csoda: nem pusztán kollégák voltak, hanem egy család.

Napok óta vigasztalhatatlanok a Jóbarátok rajongói, hiszen elment a hat főszereplő közül az az egy, akinek a legtöbb nevetést köszönhetjük. Chandler Bing megformálója, Matthew Perry a hétvégén Los Angeles-i otthonában vesztette életét. Asszisztense talált rá a jacuzziban, aki miután tárcsázta a 911-et, maga próbálta segíteni a sztáron. Hiába. A hírek szerint Perry akkor már sajnos nem élt, a jelenlegi információk szerint halálát fulladás okozta. A pontos okát még nem árulták el a hatóságok, de a rendőrség állítja, nincs bűncselekményre utaló jel, és egyelőre a toxikológiai vizsgálatok eredményét várják. Ennek azért van nagy jelentősége, mert a színészről köztudott, hogy hosszú éveken át gyógyszer- és kábítószerfüggő volt. Előfordult, hogy egy nap 55 (!) fájdalomcsillapítót vett be. Ugyanakkor halálának helyszínén, néhány vényköteles gyógyszert leszámítva, nem találtak illegális szereket.

Bármi is történt, a színész után maradó űrt senki és semmi nem töltheti be. Édesanyját, édesapját és mostohaapját sokkolta a tragédia, akárcsak a rajongókat, ahogy egész Hollywoodot. Mégis érthető módon mindenki arra várt, hogy a Jóbarátok másik öt főszereplője – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – megszólaljon barátjuk halálhíre kapcsán. Az öt színész közös nyilatkozatot küldött a sajtónak, amiben a következőt írják: „Teljesen letaglózott minket Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint szereplőtársak. Egy család voltunk. Annyi mindent mondhatnánk még, de szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és feldolgozni a mérhetetlen veszteséget. Idővel többet is fogunk mondani, amint képesek leszünk rá” – olvashatók könnyfakasztó soraik, levelüket pedig azzal zárták, hogy együttérzésüket és szeretetüket küldik Matthew Perry családjának, barátainak és mindenkinek, aki szerette a színészt.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!