Külföldi sztár

A Jóbarátok Monicája megszenvedte a lánya kamaszkorát: „Tulajdonképpen megkönnyebbülés, hogy Coco felnőtt”

Courteney Cox egy szem gyerekére minden jel szerint szintén sztárkarrier vár. A Sikoly 6. részének premierjére Coco is elkísérte az 58 éves színésznőt.

Tavaly óta nagykorú, júniusban már 19 éves lesz az egykori sorozatsztár egy szem lánya. Coco rengeteg tehetséget, de e mellé önfejűséget is örökölt híres szüleitől, és már kezdi a maga útját járni. A Jóbarátok Monicájáként közönségkedvenccé vált Courteney korábban több mint egy évtizeden át volt a nála évekkel fiatalabb színész, David Arquette felesége, tőle született Coco. Bár a válás után is mindkét szülője jelen volt az életében, a kislányt hétéves korától elsősorban a színésznő nevelte.

David Arquette-tel sok küzdelem után lettek szülők (Fotó: Profimedia)

Határtalan szeretet sok harccal

Anya és lánya között rendkívül szoros a viszony, ugyanakkor a híres mama bevallotta, hogy csemetéje kamaszkora cseppet sem volt konfliktusmentes. „Nekem van a legbátrabb, legokosabb, legviccesebb, legszebb és legkülönlegesebb lányom, ő minden büszkeségem. De rengeteget küzdünk egymással. Tudom, milyen fontos, hogy határokat szabjunk a gyerekeinknek, hiszen akkor lesznek biztonságban. Ugyanakkor nekem ez mindig nehezen ment, mert rettenetesen belefáradok az állandó szélmalomharcba. Ki kell választani azt a pár dolgot, ami tényleg nagyon fontos, és azokba a harcokba beleállni. De tulajdonképpen megkönnyebbülés, hogy Coco felnőtt, és lassan a saját útját járja” – árulta el a színésznő, és alighanem minden tinédzsert nevelő szülő pontosan tudja, miről beszél.

A válás után a kislányt főleg Courteney nevelte (Fotó: Profimedia)

Karácsonyra közös tetkó

Ugyanakkor azt is elmondta, heves veszekedéseiket a temperamentumos Cocóval mindketten természetesnek tartják, és soha nem tudnának igazán megharagudni egymásra. A tinilány maga is nagyon büszke az anyukájára. Ott volt, amikor Cox nemrég csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, és a minap a New York-i filmpremieren is kézen fogva feszítettek egymás mellett a vörös szőnyegen. Szoros viszonyukat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy karácsonykor egyforma tetoválást készíttettek, hasonló nyíl szimbólumot varrattak magukra – ebben amúgy csatlakoztak hozzájuk régi jó barátaik, a színésznő Laura Dern és a gyerekei is.

A közös tetkó Laura Dernékkel (Fotó: Archív)

Előre elrendelt sztárkarrier?

Coco kicsi gyerekkorától megszokta a reflektorfényt, hiszen nemcsak a szülei, hanem a keresztanyja is híres, nevezetesen Jennifer Aniston. Érthető, ha ő is szórakoztatóipart célozta meg, de bőven örökölt is tehetséget hozzá a felmenőitől. Édesanyja korábban több videót megosztott, hogy megmutassa, milyen fantasztikusan énekel a lánya, Arquette­ pedig elárulta: Coco a színészetben is nagyon ígéretes, és egyre komolyabban készül erre a pályára. „Egyikünk sem tolta ebbe az irányba, ez az, amit kicsi kora óta szeret csinálni – mesélték a szülők. – Mi is izgatottan várjuk, mi lesz belőle. De a legfontosabb fontos, hogy élvezze a szakmát, amit választ.”

Coco keresztanyja Jennifer Anitston (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!