Napi friss

Tombolnak a TV2 nézői: „A döntő ezek után nem is érdekel!”

Papp Gabi és Jávori Lili távozása megdöbbentette az internet népét, a zsűrit okolják, amiért náluk – a kommentelők szerint – tehetségtelenebb lányok maradtak bent a Next Top Model Hungary döntőjére.

Záporoznak a kommentek az interneten Papp Gabi és Jávori Lili közösségi oldalain, akik a hétvégén éppen a döntő előtt estek ki a Next Top Model Hungaryből. Mindkét lány esetében olyan jellemzők döntöttek, amik miatt a zsűri úgy érezte, semmiképp sem lehetnek a műsor nyertesei, hiszen nem felelnek meg a topmodellek alapvető kritériumainak. Annak ellenére, hogy a zsűri sem értett mindenben egyet, mégis a sztereotípiák maradtak: tökéletes modell alkattal és külsővel lehet csak dobogó első fokára felállni. „Izgalmas az arca, de egyszerűen atléta alkat” – mondta Tombor Zoltán utalva arra, hogy Jávori Lili már nem tud ennél vékonyabb lenni, hiszen a testi adottságán, miszerint szélesebb a csípője és a válla, nem fog tudni változtatni.

Jávori Lili búcsúposztjában azt írta, máig nem ért sok dolgot, és visszanézve az adást, most is felkavarja a kiesése. „Még mindig nem értek sok mindent, még mindig mérges vagyok és egy kicsit csalódott. Viszont hatalmas élmény volt ez a műsor számomra, ahol rengeteget tanulhattam magamról is közben” – írta Instagramján, és hozzátette, hogy bár külsőleg nem tudott annyi változást elérni, nem adja fel a modellkedést, és igyekszik megmutatni a jövőben, hogy mennyire szép, kecses és nőies tud lenni egy sportos testalkat is.

„Annyira elszomorít ez az egész… miért raboljuk egy olyan ember idejét és energiáit, akiről amúgy már az elején tudtuk, hogy nem nyerhet, mert atléta alkat (vagy éppen tetovált, mint Gabi)? Ez egy olyan dolog, amit eddig is láttak, sosem volt titok. Akkor miért kell az emberben reményt ébreszteni???? És akkor egy olyan embert bent tartunk, aki konstans az elejétől kezdve minden héten a legrosszabbak között van, és semmi mást nem tud, csak hisztizni(…)? Nem volt ez az egész műsor fair… sajnálom, hogy így alakult, de neked csak büszkének kell lenned, hogy ilyen méltósággal és profizmussal csináltad végig ezt a versenyt!” – érkezett a támogató komment Lili fotójához.

A hisztis maradhat, a tetovált menjen

Hawa, aki a zsűri szerint tökéletes modellalkat, mégsem lehet vele együtt dolgozni, mert mint mondták, állandóan cirkuszol, mégis maradhatott a versenyben. Tombor Zoltán, Tomán Szabina, Merő Péter és Axente Vanessa helyette egy másik tökéletes alkatúnak titulált lányt, Papp Gabit ejtette ki. Ahogyan Lili, Gabi is egy poszttal búcsúzott Instagram-oldalán a műsortól, amire a kommentelők is reagáltak. Többen nem tudtak egyetérteni azzal, hogy Gabinak a tetoválásai miatt kellett kiesnie. „Mindannyian tudjuk, hogy nem nyerheti meg a műsort” – mondta ezzel kapcsolatban a műsorban Merő Péter, amire a kommentelők kemény kritikákat fogalmaztak meg.

„Ha zavaró a zsűrinek hogy tele van tetoválva a hátad, akkor miért juttattak el idáig? Kérdem, miért válogattak be, ha ez egy zero tolerancia kritérium, hogy nem lehet tetkó?” – írta egyikük. „Én nekem végig te voltál a kedvencem. Nem értem, hogy miért te estél ki, hiszen csodálatos vagy és a legszebb mindegyik közül. Az meg, hogy egy kivarrt nő nem nyerheti meg, az igazságtalanság. A Vivinek meg nem megfelelő a testsúlya, és mégis bent van. Mostantól nem nézem a Next Top Model Hungaryt” – fogalmazta meg az álláspontját egy másik hozzászóló. „Ez a műsor egy vicc! Az, aki mindig problémázik, meg mindenért nyavajog, az bejut a döntőbe, aki meg teljesít, az meg kiesik. Nagyon jó háttere lehet a nyavajgónak. Az is vicc, hogy most jönnek rá, hogy egy kivarrt valaki nem nyerhet. A döntő ezek után nem is érdekel, hisz a nyavajgó a befutó!!!” – érkezett egy másik hozzászólás Gabi búcsúzó posztjához.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!