Napi friss

Next Top Model Hungary: keményebb feladatokat kapnak a magyar lányok, mint a külföldiek?

Sokak szerint a műsor néhány feladata már-már túlságosan elrugaszkodott.

A Next Top Model Hungary műsorában hétről hétre különböző feladatokkal kell megbirkózniuk a versenyzőknek, aki pedig nem veszi sikeresen az akadályokat, annak nem szavaz tovább bizalmat a zsűri és hazaküldik. A nézők azonban néhány műsor után a kommentszekcióban fejtették ki, hogy véleményük szerint túl durva feladatokkal kell megbirkózni a modelleknek. De tényleg keményebb a magyar műsor, mint a külföldiek? Nézzük, milyen kihívásokkal néztek szembe az amerikai műsorban szereplő lányok.

Fotózás tarantulákkal

Akárcsak a magyar műsorban, az amerikaiban sem úszták meg, hogy félelmetes állatokkal pózoljanak. Amíg a magyar modelleknek a hüllőket, rágcsálókat, rovarokat kellett elviselni, addig az amerikaiak tarantulákkal bújtak össze.

Legyőzték a gravitációt

Az America’s Next Top Model versenyzőinek is le kellett győzniük a gravitációt és egy épület oldalán kellett végigsétálniuk, ha nem akartak kiesni. A függőleges kifutó próbára tette a versenyzők idegeit, és fizikailag is megterhelő volt. Ez a kihívás is feszegette a modellek határait, és megmutatta, ki az, aki le tudja győzni a félelmeit, és extrém körülmények között is képes teljesíteni. A feladat a magyar és a külföldi műsorban is megjelent, és érthető módon mindkét esetben ellenérzéseket váltott ki a versenyzőkből és a nézőkből is.

Őrült kifutók

A magyar műsorban is találkozhattunk lehetetlen kifutókkal, például volt olyan, amikor a lányok extramagas tűsarkú cipőben próbáltak kecsesen járni a jégen, máskor pedig kutyák rángatták őket összevissza. De ezek a kifutók még mindig nem überelik az amerikai verziót, amiben a lángcsóvákkal küzdöttek, sérülést is okozó tárgyakat kellett kikerülniük, vagy éppen bekötött szemmel vonultak a kifutón.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!