Napi friss

Durva támadások kereszttüzébe került a Next Top Model Hungary Gabija

Papp Gabira rájár a rúd, lecsótányozták, majd olyan állattal kellett vonulnia, ami miatt elveszítette a fülét.

A Next Top Model Hungary versenyében a tét hatalmas, érzik ezt a versenyző lányok is, és azontúl, hogy a fődíjért küzdenek, van, akinek a nagy visszatérést jelentheti a műsor. Emellett olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kell, ami akár az életük egyik legnehezebb pontjára emlékezteti őket. Ennek megfelelően egyre erősebb a rivalizálás, és a taktikai húzások is megszaporodtak, amivel gyengíteni vagy erősíteni akarják egymást a versenyzők. Papp Gabi számára is eljött az a pont, ahol kis híján feladta a versenyt.

A Pannával való konfliktus okán ugyanis a lányok klikkje támadást intézett Papp Gabi ellen: az egyik legnagyobb félelmét kellett leküzdenie, csótánnyal az arcán kellett pózolnia egy beautyfotó elkészüléséhez. „Helyben vagyunk, csótány a csótányhoz” – vetette oda a háttérben Panka a többieknek elégedetten, miközben azzal vádolta meg a háta mögött Gabit, hogy épp akkor találta ki, hogy csótányfóbiája van. A feladatot egyébként a legutóbbi adásban legjobban teljesítő Vivien adta ki a lányoknak, és egyáltalán nem titkolta, hogy volt, akit erősíteni, mást gyengíteni akart azzal, hogy az egzotikus állatok közül melyikkel kell pózolniuk a kamerának. Gabit láthatóan nagyon megviselte, hogy elmondása szerint Vivien tudott arról, hogy ez az egyetlen fóbiája, mégis a méretes csótányokat kellett elviselnie az arcán a tökéletes fotóért.

Ám mégis megugrotta a feladatot, annak ellenére, hogy érezhetően mélypontra került a nála jóval fiatalabb lányokkal való rivalizálás és viták miatt. Ugyanakkor nem sok hiányzott, hogy feladja a versenyt, egy ponton annyira eltört nála a mécses. „Én ezt nem bírom tovább, nem ezért hagytam otthon a hatéves gyerekem, hogy ilyen lányok engem becsméreljenek – mondta zokogva Gabi. A megpróbáltatásai pedig nem álltak meg a csótányoknál, ugyanis a kifutón egy kutyával kellett végigsétálniuk a lányoknak. Gabi számára ez is nagy falatnak bizonyulhatott volna, hiszen a füle deformálódását is egy kutyának köszönheti. – 18 éves voltam, amikor kutyatámadás ért. Számos más sérülés mellett elveszítettem a jobb fülemet. Akkoriban próbálták műtéttel korrigálni. Ma már több lehetőség lenne erre, de mostanra elfogadtam, megszerettem, ez az én különlegességem. Az első modellmunkáimat is már így, testileg sérülten kaptam meg” – vallotta be korábban Gabi.

A zsűri azonban ebből mit sem érzékelt, és elismerősen nyilatkoztak arról, hogy cseppet sem látszódott rajta, hogy félne a különleges helyzetben. Gabi ugyanis tudatosan igyekezett ettől a félelemtől megszabadulni, méghozzá azzal a módszerrel, hogy nemrégiben magához vett egy kutyát. A 34 éves anyuka úgy érzi, hogy mindent meg kell tennie, hogy bizonyítson, hiszen kislánya születése óta elkerülték a modellmunkák. Úgy gondolja, ez lehet számára a nagy visszatérés, amiért láthatóan nagyon megdolgozik.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!