Napi friss

Látványosan lefogyott a műsor óta a Next Top Model Hungary versenyzője

Alföldy Anna majdnem hogy plus size modellként szerepelt a műsorban, most olyan vékony, mint egykori versenytársai.

Egy héttel azelőtt, hogy forgatni kezdték volna a műsort, kórházban volt. „Arról, hogy milyen műtéten estem át, nem is szívesen mesélnék, viszont az tény, hogy emiatt sem testileg, sem lelkileg nem tudtam felkészülni a műsorra, nem tudtam formába hozni magam – kezdi Alföldy Anna a story.hu-nak. – Azóta viszont életmódot váltottam, heti háromszor kardiózom, mellette odafigyelek az étkezésre. Elkezdtem a mediterrán diétát, tehát rengeteg zöldséget eszem hússal vagy hallal, továbbá nem nasizom, nem iszom cukros üdítőket vagy alkoholt, illetve este nyolc és reggel tíz között csak vizet iszom. Ennek köszönhetően szépen elkezdtem fogyni, és mindössze öt kilóról van szó, de az látványos. Az utóbbi időben jó pár régi ismerőssel futottam össze, mindenki le van döbbenve a változáson, ami nekem nyilvánvalóan jól esik. Persze még így sem vagyok teljesen megelégedve magammal – neveti el magát. – Fogyni már nem is igazán szeretnék, inkább csak formálódni, alakulni. Látom a bőrömön, hogy van mit feszesíteni rajta – mosolyodik el Alföldy Anna. – De annak nagyon örülök, hogy az a farmer, amit még decemberben rendeltem és tévedésből rossz méretet küldtek, tehát a combomig nem jött fel, az most egy kicsit még bő is rám.”

Arra a kérdésre, hogy szerinte tovább jutott volna-e a műsorban, ha már akkor is öt kilóval kevesebb, határozottan rávágta, hogy nem. „Nem a súlyomon múlott, inkább azon, hogy nem akartam eléggé. Nem álltam rá készen. Viszont pont jókor jött az életemben, mert az is kellett ahhoz, hogy változtassak az életmódomon, vagy akár a hozzáállásomon.”

A borítókép Annáról még a Next Top Model Hungary forgatásán készült. Galériánkban pedig a mostanában készült fotókat gyűjtöttük össze.

Kiemelt kép és fotók: TV2, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!