Napi friss

Szakítópróba az Ázsia Expressz – Vajon kibírja Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata?

Bár a páros műsorokat tekintve eddig a Nyerő Páros viszi a prímet, az Ázsia Expressz során is mentek már szét párok.

Sokat megélt párok kapcsolata ment tönkre a különböző műsorok kapcsán: az RTL-en futó Nyerő Páros az abszolút mumus ez ügyben, toronymagasan vezet abban, hányan szakítottak a forgatások után. Az Ázsia Expressz ezzel szemben kevesebb dedikált szakítást tudhat magáénak, ám ettől még tudjuk: emberpróbáló a kihívás, különösen szerelmespárok számára. Az idei, ötödik évad forgatásai már zajlanak a Fülöp-szigeteken és Tajvanon, ahol a fődíjért versenybe száll Krausz Gábor és Mikes Anna is. Idegen országokon át, pénz, telefon nélkül, valamint minden komfort hiányában, nyelvi nehézségekkel kell megküzdeniük, ám a sztárséf úgy véli: „Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született.” Krausz Gábor és Mikes Anna arra számítanak tehát, hogy a nehézségek megerősítik majd őket, és nem gyengítik a köztük lévő alig féléves szerelmet. És ha azt nézzük, hogyan állította talpra a táncosnő a szerelmi csalódáson átesett séfet, akkor bízhatunk abban, hogy szerelmük nem megy rá az Ázsia Expresszre.

Pedig akad ellenpélda is: a korábbi győztes, Halastyák (Nemazalány) Fanni és Szlépka Armand alig egy évvel a műsor után szakítottak. Bár a kegyelemdöfést a Párharcban elszenvedett vereségek adták meg a kapcsolatuknak, szinte biztos, hogy már az ázsiai út is nagy megpróbáltatás volt számukra. A botrányhős Alekoszon kevesebben lepődhettek meg, hamar kiderült a nézők számára, ami aztán Varsányi Réka is kimondott: Alekosz szemernyit sem tisztelte őt, és megalázta azzal, hogy más nők után koslatott, illetve hagyta, hogy Réka vigye a hátán a versenyt. A végső löketet Réka számára Kucsera Gábor adta meg azzal, hogy lelket öntött belé: higgye el, elég jó ahhoz, hogy Alekosznál jobbat találjon maga mellé. A korábbi évadok sem kímélték a párokat: Horváth Gréta és Meggyes Dávid együtt vágtak neki a kalandnak, de később az ő kapcsolatuk is zátonyra futott.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expresszben talált férjet

A második Ázsia Expressz azért is emlékezetes, mert a csinos műsorvezető, Demcsák Zsuzsa a forgatás alatt ismerkedett össze későbbi férjével, az indiai származású Krishannal. Csupán néhány hét alatt annyira összegabalyodtak Srí Lankán, hogy még akkor jelképesen össze is házasodtak. Ám már 2022 nyarán sejteni lehetett, hogy véget ért a nagy szerelem, és 2023 őszén hivatalosan is elváltak Zsuzsa és Krishan útjai. Azóta Demcsák Zsuzsának új férje van, akivel megegyeztek, óvni fogják a kapcsolatukat a nyilvánosságtól, így csak annyit tudni róla, hogy Ferencnek hívják, és tenyerén hordozza a tévést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!