Napi friss

Döbbenetes állítás Horváth Gréta férjéről: „Dávid tizenkét vasat tartott a tűzben”

Múlt pénteken derült égből villámcsapásként érkezett a hír a két celeb válásáról. A feleség hallgat, a férj magyarázkodik, és van is miért: egyre kellemetlenebb hírek látnak napvilágot vele kapcsolatban.

Négy és fél év együttlét és két év házasság után ért véget Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága. Az Ázsia Expressz második évadának győztes párosáról sokan azt hitték, példás házasságban élnek. Láttuk őket a Bezár a bazárban és a Love Bistróban is, kettősükről senki meg nem mondta volna, hogy mégsem olyan idilli a kapcsolatuk, mint amilyennek tűnik. Maga a feleség is megdöbbenve áll az igazság előtt: férje sajátos módon értelmezi a hűség fogalmát.

Dávid sűrű magyarázkodásban tört ki, és a közösségi oldalán vallotta be: miatta ért véget a házassága Grétával. „Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmamat, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe” – írta Dávid, akinek vallomásáról Grétának is megvolt a véleménye: „Én természetesen tudom, mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően… Döbbenten állok az egész előtt!”

Az első csontváz rögtön hétfő este esett ki – legalábbis amiről a nyilvánosság tud. A Love Island egykori szereplője, Turi Xénia közösségi oldalán buktatta le a csalfa férjet, aki Grétával való házassága alatt félreérthetetlen üzenetekkel bombázta őt. „Leírta anno azt is, hogy házasságot fogadott, de vakságot nem, csak az, hogy nem állsz meg a bámészkodásnál, hanem irkálsz, félrelépsz, az már egészen mást szint. Aljas, gusztustalan dolog” – olvasható Xénia Instagram-történetében a kínos bejegyzés.

Lapunknak megdöbbentő dolgokat állított az egykori valóságshow-hős. „Dávid Grétivel való kapcsolata előtt és a házassága alatt is félreérthetetlen üzenetekkel bombázott, de én mindig leráztam, mert tudtam, hogy házas, és egyébként is furcsa stílusa van, egyáltalán nem jön be. Összevissza irkál mindenkinek, tudomásom szerint tizenkét vasat tartott a tűzben, és ki tudja, még hány nőt szédített. Szegény Gréti most szembesült mindennel, amit a férje az elmúlt években elkövetett ellene, pedig én már a legelején jeleztem neki, hogy jobb, ha szemmel tartja Dávidot, mert nem bír magával. Akkor egy letiltást kaptam cserébe, de mint kiderült, az is a férje műve volt, gondolom, így akart elhallgattatni. Nem sikerült! Addig-addig játszadozott, míg ki nem pukkadt a lufi, hiába írogatja most az Instagram-oldalán, hogy ’Grétinél jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem is kívánhatott volna’. Talán nem kellett volna mindenkinek írogatnia és megcsalnia a feleségét, akkor nem szorulna magyarázatra!”

És úgy tűnik, az ügy tovább gyűrűzik. A Blikk információi szerint ugyanis Dávid nem akárkiért hagyta ott Grétát. Állítólag az új barátnője nem más, mint a válás előtt álló Stana Alexandra, a Dancing with the Stars profi táncosa, akinek a házassága Köcse Györggyel öt hónap után ért véget. És hogy igaz-e? Az érintettek tagadják, hogy egy párt alkotnának, de az események fényében mindenképp kínos adaléka a történetnek. Ki tudja, hol lesz ennek a vége…

Kiemelt fotó: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!