Napi friss

Kucsera Gábor Varsányi Rékának: „Klassz nő vagy!”

Megható pillanata volt az Ázsia Expressz negyedik évadának, ahogy a világbajnok kajakozó bókolt Alekosz barátnőjének.

A tegnapi adásban párt cseréltek a TV2 Ázsia Expressz versenyzői. Kucsera Gábor Alekosz barátnőjét, Varsányi Rékát kapta „élősködőnek”, akinek az volt a feladata, hogy nehezítse a sportoló dolgát. Bár voltak vicces momentumai a közös játékuknak, valójában az évad eddigi legmeghatóbb pillanatai zajlottak kettejük között. „Nem vágynál egy olyan társra, aki megbecsül? Szerintem találnál, tök klassz csaj vagy. Nem akarok beleszólni, csak az ember szerintem sokkal jobban látja a dolgokat kívülről, mint belülről. És azt gondolom, hogy téged Alek nem vesz komolyan. Neki egy ilyen biztos vár vagy, ahová mindig vissza lehet futni, és ameddig ezt hagyod, addig így is marad. De nem leszel boldog, mert menni fog a csiki-csuki. Nem értem, miért nincs önbizalmad, klassz nő vagy, és nem kéne meghunyászkodnod, mert amit itt végigcsinálsz egyedül: le a kalappal előtted!” – mondta Kucsi lefekvéshez készülődve.

Rékának nagyon jólestek az aggódó szavak, hogy a játékostársak között akad olyan, aki úgy gondolja, többet, jobbat érdemelne, mint Alekosz. Ez az, amire az édesanya a leginkább vágyna, mégis nehezen hoz döntést. „Megértem, amiket mond Kucsi jó tanácsként, én is sokszor morfondírozom ezeken a kérdéseken, de úgy vagyok Alekosszal, hogy érzelmileg nehéz leválni erről a dologról, mert lehet, hogy számára ez egy barátság, de én nagyon sokat köszönhetek neki, mert egy nagyon mély depresszióból húzott ki ez a kapcsolat. És igen, lehet, hogy számomra többet jelent  vagy jelentett ez a kapcsolat, amit neki az én személyem… Ezeket tisztán látom sajnos, csak nehéz döntést hozni” – tette hozzá Réka.

Alekosz túlment minden határon

Mindeközben Alekosz álmai nőideáljával, Kecskés Enikővel tölthette az éjszakát. Ám le kell szögezzük, a modell ezt a legkevésbé sem élvezte. Íme, néhány mondat Alekosz udvarlási technikájából:
„Nekem pont az ilyen nők tetszenek, mint te, a kicsit felületes, szívtelen, lelketlen, flegma típus.”
„Én is ötvenmilliós autóval akarok mászkálni, és 25 éves, ötvenkilós lányokkal, nem pedig rüszmetegekkel.”
„Tudod, hogy egy Réka típusú, tisztességes iskolatitkár annyit keres, amennyit te két nap alatt elköltesz? Hozzáteszem, nem hibáztatlak.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!