Napi friss

Stohl András az Ázsia Expresszről: „Úgyis ők fogják megnyerni”

Bomba párosok versenyeznek idén az Ázsia Expresszben, vajon elegendő lesz-e a szimpátia?
Stohl András

Krausz Gábor és Mikes Anna, Stohl András és Tilla, Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi, Zámbó Krisztián és Adrián – csak néhány azok közül a párosok közül, akik az ötödik évadban nekivágnak az Ázsia Expressznek a Fülöp-szigeteken és Tajvanon. A csapat már pár nappal ezelőtt elutazott, hogy elkezdjék a forgatásokat.

Tilla elmondása szerint egyébként csípőből nemet akart mondani a műsorra, ám Stohl András meggyőzte. Mindketten örültek, hogy együtt szállhatnak versenybe, úgy gondolják, jó párost fognak alkotni. A két műsorvezetőnek most a másik oldalon kell bizonyítani, bizonyosan furcsa lesz számukra, hogy nekik kell kényelmetlen szituációkban, akár bogárevéssel vagy extrém körülmények között elszállásolva megfelelni. A mindig pörgős Tilla nem is hazudtolta meg önmagát, míg lehet, addig több videóban is bejelentkezett Instagramján. Az egyik videóban azonban párja, Stohl András megengedett magának egy furcsa elszólást: „Szavazzatok, csak a Krauszékra ne! A Krauszékat szeretik, úgyis ők fogják megnyerni” – mondta a videóban a műsorvezető arra utalva, hogy a nézők is beleszólhattak idén a verseny alakulásába, egy szavazással előnyhöz juttathattak egy párost.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

A népszerűség tehát most bizonyosan sokat jelent majd, hiszen a teljes mezőny nagyon erős karakterekből áll össze. Mint ismert, Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars alatt jöttek össze, és nyerték meg a műsort. Gábor nem sokkal a Tóth Gabival való szakítása után került a képernyőre, a műsornak köszönhetően napról napra erősödött lelkileg, és újult meg kívül-belül. Hatalmas szimpátia mellett tudta Annával végigtáncolni a műsort, a nézők pedig a tenyerükön hordozták őket, nézettséget és szavazatokat is hozva, aminek meg is lett az eredménye: diadalmaskodtak a táncos műsorban. Azóta, hogy a műsor után bevallották, valóban összejöttek, nagy érdeklődés övezi a magánéletüket is, így a nézők várhatóan minél tovább szeretnék őket képernyőn látni. A műsort egyébként a következő hat hétben forgatják, ám a nézőknek várnia kell az adásokra: ősztől adja majd le a csatorna.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!