Napi friss

Meglepő párosokkal érkezik az Ázsia Expressz következő évada

Idén is 10 millió forint a tét!

Bejelentette a TV2, hogy a napokban elindul a nagy sikerű kalandreality, az Ázsia Expressz új évadának forgatása. A műsor idén visszatér Ázsiába – tavaly Közép-Amerikában zajlott a celebverseny, amit Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyertek meg –, a műsorvezető pedig mint mindig, Ördög Nóra lesz. A műsorban nyolc páros versenyez majd egymással, a névsorban azonban vannak meglepő duók. Ilyen például Till Attila és Stohl András, akik műsorvezetői a kereskedelmi csatornának. Tilla pedig először tűnik fel szereplőként a képernyőn, de Stohl sem szokott túl gyakran ilyen felkérésnek eleget tenni.

Mikes Anna és Krausz Gábor szereplését már a napokban megszellőztették, és mivel rengetegen voltak kíváncsiak rájuk a tavalyi Dancing with the Starsban, így várhatóan az Ázsi Expresszben is óriási lesz rajtuk a figyelem. Márcsak azért is, mert a műsor bizonyára próbára teszi majd a kapcsolatukat, ahogy az eddig is jellemző volt a szerelmespároknál.

Mikes Anna és Krausz Gábor – most nem lesz elég a tánctudás

Szintén meglepő páros Sáfrány Emese és Béres Anett duója, akiket nemrég elterelésre küldtek, miután korábban részt vettek egy ayahuascaszeánszon. Ismeretes, a ValóVilág egykori szereplőjének, Béres Anettnek kis híján az életébe került a siklósi „kaland”, miután mindenféle hallucinációkat látva beszaladt az erdőbe, majd egy magaslesről lezuhanva életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Béres Anett és Sáfrány Emese korábbi kalandja rossz véget ért

És hogy kik szállnak még harcba az Ázsia Expresszben a 10 millió forintos fődíjért?

  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende

Kiemelt kép és fotók: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!