Napi friss

Osváth Zsolt lesz az új Majka

Mindketten saját maguknak kaparták ki a gesztenyét, de ennél jóval több hasonlóság van az életükben.

Majka és Osváth Zsolt 18 év különbséggel költöztek be a ValóVilág villájába, a reality pedig alapjaiban változtatta meg az életüket. Ugyan egyikük sem nyerte meg a műsort, de már a széria közben jól látszott, aligha villalakóként látjuk őket utoljára a médiában. A valóságshow befejeztével nem ültek fel a hirtelen jött ismertség kényelmes hullámára, hanem szinte azonnal dolgozni kezdtek: Majka a ValóVilág következő évadának kísérőműsorának házigazdájaként, Zsolti pedig a tévéműsorok gyártásában háttéremberként tett szert értékes tapasztalatokra.

Az így megszerzett tudást idővel máshol is kamatoztatták. Az ózdi hős fényes zenei karriert épített fel, a nehéz sorsú fiú pedig megkerülhetetlen internetes véleményvezérré nőtte ki magát. Olyan tömegeket képesek megmozgatni, amelyről sok zenész vagy internetes megmondóember csak álmodhat. Ha ez még nem lenne elég, Zsoltinak saját étterme van, amivel jó néhány kollégája megélhetését biztosítja, ahogy Majkának is volt egy burgerezője, ami azóta bezárt. Egyikük sem a higgadt megfontoltságról híres. Heves természetük jó néhányszor sodorta bele őket olyan botrányokba, amelyek aztán hetekig szolgáltattak beszédtémát a nagyérdemű számára. Pont ebből fakadóan meglehetősen megosztóak is. Vannak, akik a mai napig nem értik hogyan lehetnek ennyire népszerűek. Egyvalami azonban tagadhatatlan: nekik sikerült leginkább levetkőzniük azt az olykor kellemetlen skatulyát, amit a nevük előtti VV előtag jelentett.

Látva ezeket a hasonlóságokat, nem is lenne meglepő, ha a szabadszájú youtubert a jövőben a képernyőn látnánk viszont műsorvezetőként, annál is inkább, mert neki sokáig dédelgetett álma volt, hogy az X-Faktor műsorvezetője legyen.

Kiemelt kép: TV2, RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!