Napi friss

Így randiztak jelenlegi párjukkal először a sztárjaink

Az első randevú mindenki számára egy meghatározó pillanat, kiderült, hogy a hazai hírességek hogyan emlékeznek vissza.

Mindenki emlékszik az első randevújára, akár kisgyerek korában vagy tiniként élte át, esetleg azzal, akivel családot alapított. Egy biztos, örök emlék marad, olyan, ami mindig mosolyt csal az ember arcára.

Csobot Adél és Istenes Bence

„Adéllal az első találkánk egy lépcsőházban volt 2012-ben, az X-Faktor afterpartyja után, de akkor sem történt semmi.”

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter

Peti sokáig hiába próbálta meghódítani a nála 12 évvel fiatalabb énekesnőt, aki a karrierjére akart koncentrálni, és meg akarta őrizni a függetlenségét. Végül üzenetet írt a lánynak, amelyben a lakásához hívta. Dallos Bogit egy szál rózsa és egy bicikli várta.

Kovács Ákos és Őry Krisztina

Az énekes az Operaházban találkozott először a feleségével. „Az első komoly randevúnk 1988. november 28-án egy Brahms-koncerten volt.”

Kovács Ákos és Őry Krisztina
Ákos és felesége, Krisztina (Fotó: Csibi Szilvia/fotocentral.hu)

Szekeres Adrien és Kiss Gábor

Nem éppen úgy sikerült a férjével való ismerkedés, ahogy azt elképzelte. „Kalandos volt, simán bárki feladta volna, amit mi ott csináltunk. Először beültünk egy helyre, ami egy raktár mellett volt, a sarokban, az asztalunk mellett tornyosultak a dobozok, mondhatnám, illúzióromboló volt. Onnan egy másik helyre keveredtünk, de ott is történt valami, elmentünk újra, majd egy pizzériában kötöttünk ki, ahol végül hajnal négyig beszélgettünk.”

Adrien és férje, Gábor (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint

A művész házaspár azt mondta, nem tudták, hogy éppen randevúznak. „Szerintem nem tudtuk, hogy az az. Eveztünk a Dunán. Az érzetre emlékszem, hogy mennyire könnyű és természetes volt, mintha mindig is így lett volna” – mesélte Sisa, férje pedig így emlékezett vissza: „Nem randevúnak indult, valahogy belesodródtunk.”

Kardos Eszter és Győrfy Ruben

A színésznő egy edzőteremben találkozott férjével, Győrfy Rubennel. „Ruben személyi edzőként dolgozott, én pedig abba a terembe jártam sportolni, ott kezdtünk el beszélgetni. Ha az edzőtermi ismerkedős találkozásokat nem számítjuk, akkor igazából az első romantikus randink Miamiban volt. Ugyanis a megismerkedésünk után néhány hónappal ő kiment nyári munkára Amerikába, ahová én a nyár végén utána repültem. Tulajdonképpen ott jöttünk össze.”

Eszter és férje, Ruben (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Zámbó Adrián és Kiss Bianka

„Régimódi férfi vagyok, így én hívtam el Biankát az első randevúra, étterembe mentünk. Repültek az órák, mi pedig ki sem fogytunk a szóból” – mesélte Adrián, akinek a randi végén egy komoly kérdésre is választ kellett adnia. „Megkérdeztem Adriántól, hogy mennyire gondolja komolyan, ami, mit tagadjam, akkor már mindketten éreztünk, köztünk kialakulóban van” – így Bianka, a választ pedig ma már tudjuk, hiszen hónapok óta boldogok együtt.

Adrián és barátnője, Bianka (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Kiemelt képek: Szabó Lilla/fotocentral.hu; Bognár Bogi; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!