Napi friss

Tippeljenek, kit vett védelmébe Hajdu Steve: „Miért baj, hogy az egyik hónapban azt gondolja, hogy a jó úton jár, és aztán kiderül, hogy mégsem?” 

A vajszívű színész szerint az ember legjellemzőbb tulajdonsága, hogy olykor bizony tévedhet.

A keddi Reggeliben a nyár legmegdöbbentőbb híreiről mondott véleményt Hajdu Steve színész, Lakatos Márk stylist és Vályi István újságíró, kiegészülve természetesen a műsor két háziasszonyával, Szabados Ágival és Nádai Anikóval. A jelenlévők egy emberként jelentették ki, hogy az elmúlt három hónap legmeghökkentőbb híre az volt, amikor kiderült: Tóth Gabi válik. „Én azt hittem, hogy ő egy keresztény asszony, aki ott marad a férjével az élete végéig, ásó, kapa és egy nagy harang fogja elválasztani őket – fejtegette Hajdu Steve. Nádai Anikó szerint az énekesnő válásának híre azért vetett ekkora hullámokat, mert az a kép élt róla, hogy harmonikus kapcsolatban van a férjével, Krausz Gáborral. – Közben utána azon gondolkoztam, hogy a szerelem bárhová bekopoghat, még hívatlanul is, és akkor is, ha valaki van otthon rajtad kívül… – tette hozzá Steve. – Szerintem még az ’előtte’ is nagyon fontos. Gabi ugye azt kérte, hogy ne foglalkozzunk ezzel az üggyel, meg hagyják békén. De ha azzal foglalkozunk, mikor boldog valaki, és azt közszemlére tesszük, akkor nagyon fontos, hogy nem menekülhetünk el, amikor negatív dolgok érnek. (…) De gondoljunk bele, hogy van egy pozitív dolog: nagyon nehéz meglépni azt a döntést, hogy ő vállalja, hogy ott hagyja az előző életét – persze részt vesz mindenben –, és új életet kezd. Én azt mondom, hogy ez bátorság, és ilyen szempontból példa a Gabi. Meri vállalni, és nem az van, hogy hopp, feladja a dolgot, és titokban, magányban randizik.”

Lakatos Márk is elismerte, történhetnek az ember életében olyan nem várt események, amihez alkalmazkodnia kell. „Az, hogy ezt ki, hogy meséli el annak a közösségnek, amiben ő aktívan részt vesz, az egy másik dolog. És a hitelesség kérdése jön mindig fel Tóth Gabi kapcsán: amit csinálok, amit mondok, azok között milyen kapcsolat van? Mennyire tudok hiteles lenni azoknak az embereknek a szemében, akiknek én el akarok adni valamit: vagy az életemet, vagy a művészetemet, vagy a gyerekemet, vagy bármit.” Hajdu Steve erre a következőket mondta: „Én megbocsátó vagyok. Azt gondolom, hogy az embernek a legnagyobb és legfontosabb tulajdonsága, hogy tévedhet. Miért baj az, hogy ő azt gondolja az egyik hónapban, hogy igen, ez a jó út, amin járok, és aztán nem, mégsem? Gondoljatok bele, ennyi támadásból, amennyit kap szegény – én azt mondom, szegény –, nehéz ám eldönteni, hogy melyik utat válassza.”

Szabados Ági feldobta a labdát, kommunikációs szempontból Tóth Gabi mit tehetett volna másképp, hogy ne alakuljon ki az őt körülvevő hetek óta tartó őrület. „Én tudjátok min gondolkodtam sokat? Ezen a dacreakción, ami Gabiból kijött – utalt Márk arra, amikor Tóth Gabi az augusztus 20-ai kenyérszegésen az egyik dala előtt azt mondta, „a varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal”, ami alatt minden bizonnyal az őt kritizálóknak üzent. – Pont ezen gondolkodtam, hogy kommunikációs szempontból hogyan lehet ezt a pálfordulást úgy megoldani, hogy az emberek azt érezzék, van valami igazság, hitelesség mögöttem. Nem tudom a választ, hogy lehet ezt jól csinálni.” A másik két vendég szerint egyszerűen sehogy…

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!