Napi friss

A 45 éves Miló Viki beismerte, hogy még soha nem élt együtt férfival

A profi küzdősportoló a számmisztikát hívta segítségül, hogy megtalálja a boldogságot.

Miló Viki életét mai napig a sport teszi teljessé, személy- és bokszedzőként dolgozik a mindennapokban. Pályafutását tekintve a versenyzésen túl is halad tovább a siker útján, ez azonban a magánéletéről nem mondható el. Mint kiderült, mindig is úgy érzete, hogy egyedül kell megbirkóznia a gondjaival, az utóbbi időszakban viszont annyira sok rossz dolog érte, hogy ezek feldolgozásához válaszokra volt szüksége. Hogy tisztább rálátása legyen az életére, nemrég felkereste egy régi ismerősét, Mátyási Renátó numerológust. Videósorozatban osztotta meg beszélgetésüket az Instagram-oldalán. „A számmisztikában születésnaptól születésnapig számolnak, így júniustól új időszak köszönthet be az életembe, ha megfogadom a tanácsait. Nagytakarítást kell végeznem az életemben, lejjebb adni a maximalizmusomból, és szemléletmódot váltani. Renátó elmondta, hogy ott van a háttérben egy férfi, akit én még nem látok, de ha hajlandó vagyok változni, akkor rám találhat a boldogság.” Bár eddig még nem találkozott össze az igazival, nem adja fel a reményt!

Miló Viki egy határozott, független erős, sikeres nő, aki bevallása szerint sok olyan energiával rendelkezik, ami már-már férfiasnak mondható. A szakember megállapításai azonban reményei szerint sokat segíthetnek neki: „Azt kell mondanom, nem arról van szó, hogy teljesen egy hiányos része lenne az életedben, és abszolút nincs meg benned egy kis affinitás sem az együttműködésre és az elfogadásra. Viszont túlságosan erősek benned azok a hajlamok, hogy vezess, irányítsd az életed minden területét. Amire nagyon oda kell figyelned, és mindenkinek, aki azt tervezi, hogy Vikivel ismerkedik, az az, hogy nem szabad soha azt éreznie, hogy bárki szeretne felülkerekedni rajta. Ha megtanulsz egy kicsit elengedőbb lenni, átadni a szerepet, hogy a férfi archetípust ki tudja teljesíteni, és átadni neki a döntést, akkor sokkal könnyebben fog ez az egész működni. Nálad az elfogadással vannak problémák” – mondta a szakértő.

Viki viszont ezt egyből meg is cáfolta, és elmondta, szerinte mi lehet a probléma forrása: „Nem lehet, hogy csak ezt képzelik rólam? A párkapcsolataimban egy igazi simulékony kiscica vagyok, önzetlen, és mindent megteszek… Ha meg arra gondolok, milyen ideálom van, akkor teljesen más jut az eszembe. Nekem kell az, akire felnézek, és ő a férfi, akkor hallgatok rá. Mivel hogy sosem sikerült a párkapcsolat – tudom, nem ez látszik –, de mint nőnek abszolút nincs önbizalmam. 45 évesen még sosem éltem senkivel együtt… Szörnyű kimondani, tényleg nincs velem semmi probléma, de amikor úgy alakulna egy kapcsolat, hogy fennállna a lehetősége, akkor bepánikolok, és elhúzok.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!