Napi friss

Ganxsta Zolee: „Ez a párkapcsolatosdi nekem nem nagyon jött össze”

Hálás, hogy azt csinálja, amit szeret, hogy egészségesek a gyerekei, hogy meg tud élni, mindössze egy dologban nem érzi magát sikeresnek, és az a párkapcsolat.

Szeretne maga mellé egy társat, de túl nagy szabadságvágy él benne ahhoz, hogy kompromisszumot kössön. „Egy percig nem kellett olyan helyen dolgoznom, robotolnom, ami nekem kellemetlen, ami teher, vagy amit utálok. Mindig úgy adta az ég, hogy abból lett megélhetésem, ami nekem szinte szórakozás, nemhogy munka. Alkothatok egész életemben. Van két gyerekem, akikre csak büszke lehetek. Értelmesek, egészségesek, baromi jó dolog ez. És olyan barátaim vannak, akikre mindig számíthatok. Most még bevétel is van. Tehát mindenért hálás lehetek, hogy jól alakul – magyarázta az Életút című YouTube-műsorban Ganxsta Zolee. – Sokszor dumálunk (arra utal, hogy gyakran beszél Istenhez – a szerk.), kimegyek az erkélyre, hogy ’Most már megint ezt csinálod? Hogy mindent megadsz, de direkt őt nem, te szemét?’ És kicsit eldumálgatunk, és mire berúgok, már meg is vagyunk.”

Mint mondta, azért zavarja, hogy egyedül van. „Ez a párkapcsolatosdi nekem nem nagyon jött össze. Megszerezni bárkit megtudtam nagyjából, megtartani meg senkit… Néha nem jó egyedül lenni. Néha meg azon gondolkozom, hogy kell nekem egyáltalán valaki? Nem biztos, hogy jó lenne. Mert amikor csak egyszer megkérdezi valaki, hogy ’Megint elmész? Megint a haverjaiddal?’, akkor elkezd tikkelni a szemem, hogy ’Kérem, mi volt a kérdés, még egyszer?!’… Oda megyek, ahova akarok, és akkor, amikor akarok. Szabadon, mint a sas, mondjuk, az egyedül is hal meg” – jegyezte meg.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!