Napi friss

Nagyon fiatalon házasodott a Barátok közt egykori színésze: „Mindenki ugyanoda tart, mi csak fordítva csináltuk”

A 26 éves Pribelszki Norbertet hamarosan az HBO Maxon láthatják a nézők. Ennek apropóján mesélt házasságáról, illetve a Curtisszel való közös munkájáról.

Norbit a nézők a Barátok közt Ottójaként ismertek és szerettek meg, immáron pedig már négy éve házas. Manapság kifejezetten ritkaságnak számít, ha valaki a húszas évei elején megállapodik, de ő úgy véli, csak a sorrendet fordították meg. Feleségével, Majával korábban a TV2 Love Bistro című műsorában is szerepeltek együtt. „Karrierépítés, anyagi biztonság, család, gyerek, mindenki ugyanoda tart, mi csak fordítva csináltuk – mondja Norbi a story.hu-nak. – Szerelemből házasodtunk össze, ráadásul a barátaink egy része mostanra szintén házasságban él, aki pedig nem, annak azt tanácsolom, tegye meg – teszi hozzá nevetve. Norbi azt mondja, úgy érzi, jó férj. – Néha bal lábbal kelek fel, és akkor nehéz elviselni, de igyekszem sokat bókolni, törődni a feleségemmel.”

Kevesen tudják, hogy korábban kipróbálta magát modellként is, ami azonban nem bizonyult hosszabb távú karrierútnak, mert nem érezte önazonosnak a kifutók világát. Mostanra egyértelműen a zene tölti be a központi szerepet az életében, így könnyedén előfordulhat, hogy a következő hetekben bemutatásra kerülő Szelfi Egyetem című rövidfilm főszereplőjeként láthatjuk őt utoljára mozivásznon. A film – amelyet a nézők az HBO platformjain nézhetnek meg majd – az influenszerek kegyetlen világába kalauzol el, ahol a követők hajhászása mindent felülír. „Rómeó szerepe nagyon megfogott, tetszett az út, amit bejár. Színészileg nagy kihívás volt, illetve a téma is érdekes. Itthon kevés filmkészítő nyúl az influenszerek világához – vélekedik. – Ennek ellenére a színészet nekem már csak mellékvágány. Ha lesz olyan ötlet, ami megfog, szívesen szerepelek, de nekem a zene az első.”

A zenész 20 éves kora óta foglalkozik szövegírással. Az elmúlt években egyre inkább magával ragadta ez a világ. Curtisszel közös szerzeménye a napokban jelent meg. „Régi már az ismeretség, találkoztunk különböző forgatásokon, ahol hamar megtaláltuk a közös hangot, ismerte a munkásságomat, nyitott volt a közös munkára. Az együttműködés gördülékenyen ment, és a végeredménnyel is elégedettek vagyunk.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs; Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!