Címlapsztori

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak

Váratlan szerelemként indult a tévés és az edző kapcsolata. Már az esküvőjüket tervezgették, hiszen februárban a lánykérés is megvolt.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír szerda este, hogy felbontotta jegyességét Szabó Zsófi és Shane Tusup, holott mindenki arra számított, hogy a pár közelgő esküvőjéről ad majd hírt hamarosan, ahogy örömmel osztották meg rajongóikkal azt a hírt is, miszerint Shane február 22-én Monacóban megkérte Zsófi kezét. Ehhez képest jött a hidegzuhany: szakított az álompár.

A csinos tévés és a sikeres edző úgy egy éve ilyenkor találkozott először egymással személyesen az RTL Klub Reggelijében. Shane már azután csapni kezdte a szelet Zsófinak, aki akkor, friss válásával a háta mögött nem volt nyitott egy új kapcsolatra. Csakhogy az edző kitartása megtette hatását, és randizni kezdtek: első erdei sétájukból órákon át tartó beszélgetés lett. Eleinte nem siették el a dolgokat – ahogy tavaly decemberben a Best magazinnak mesélték –, a jelenre koncentráltak, így szó sem volt köztük  összebútorozásról. Zsófi tavaly még boldogan nyilatkozta, hogy Shane mellett ismét boldog nőnek érzi magát, míg az edző élete szerelmének nevezte a tévést. És hogy mennyire biztosnak tűnt a két híresség kapcsolata, azt az is bizonyítja, hogy a családjuknak is bemutatták egymást. Szerelmük aztán idén februárban újabb fordulóponthoz érkezett, amikor Monacóba mentek vakációzni, ahol az edző megkérte Zsófi kezét, aki boldogan mondott igent. Shane ráadásul igazán különleges időpontot választott a lánykérésre, 2022. 02. 22-én 22 óra 22 perckor kérte meg Zsófi kezét.

Sokan már azt találgatták, vajon milyen lesz az álompár esküvője, ami nem csoda, hiszen semmi előjele nem volt annak, hogy bármiféle nézeteltérés lenne köztük. Mindeddig boldogan posztoltak egymásról a közösségi médiában, úgy tűnt, nincs náluk szerelmesebb álompár a hazai sztárvilágban. Most azonban 180 fokos fordulatot vett a tündérmese, és egyelőre mindenki csak találgat, mi vezetett a kapcsolat végéhez. Egy biztos: nyomós oka lehet, hogy a mesébe illő szerelmi történetnek ilyen hirtelen, egy csapásra vége lett.

Kiemelt kép: Photo@laszlozsigmond.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!