Napi friss

Marics Petinek sikerült, ami sok férfinak nem – Meghódította Tóth Andit

A fiatal énekesnő kétszer is meggondolja, kivel jön össze. Korábban azt is megfogadta, többet nem kezd zenésszel.

Hetek óta pletykálják, hogy valami alakulóban van Tóth Andi és Marics Peti között, most pedig a fiatalok egy rövid videót osztottak meg a közösségi oldalaikon, ahogy egymás mellett fekszenek, majd csókot váltanak – igaz, a felvétel végén mosolyogva mindketten a középső ujjukat mutatták a követőiknek. Azt azonban mindenki biztosra veszi, hogy a két énekes egymásra talált, ami azért meglepő, mert nem is olyan régen még mindketten elzárkóztak attól, hogy kapcsolatban legyenek. Andi sem volt túl optimista szívügyekben, Peti pedig eddig azt hangsúlyozta, karrierjének azt a szakaszát éli, amikor nem fér bele az idejébe egy komoly kapcsolat.

Tóth Andi szerelmi életére nagyon sokan kíváncsiak. Tavaly, a Dancing with the Stars idején táncpartnerével, Andrei Mangrával boronálták össze, hiába mondták, csupán baráti a viszonyuk. Korábban Szabó Ádámmal volt együtt, akivel közösen szerepeltek a Sztárban Sztár című műsorban, bár épp a produkció indulása előtt szakítottak. Akkor így nyilatkozott Andi az ismerkedésről: „Pasifronton eddig is kétszer meggondoltam, kivel jövök össze, de a legutóbbi kapcsolatom után még ennél is megfontoltabb leszek. Például azt máris megfogadtam, még egyszer nem kezdek zenésszel! Túlságosan kiszámíthatatlan a mi életünk, legalább az egyik fél legyen stabil. Olyan kapcsolatra vágyom, ahol biztonságban érzem magam.”

Együtt énekeltek a Sztárban Sztár színpadán (Fotó: Schumy Csaba)

Később az énekesnő arról beszélt a magazinnak, hogy nehezére esik nyitni mások felé, falakat húzott maga köré, amit nehéz lebontani a férfiaknak. Ráadásul nem is volt jó véleménnyel az ellenkező nemről. „Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az ’éld ki magad’ mondattól pedig egyenesen undorodom. Arról nem beszélve, hogy mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok, azt gondolom, egy férfi vegye be a várat. Ha nem, akkor hiába vagyok szeretethiányos lány, ezerszer inkább vagyok egyedül – fejtegette a Storynak, bár azt nem tagadta, örülne, ha jönne az igazi, és szívesen lenne édesanya is. – Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek, és családom legyen.” Persze ez az idilli kép még a jövő zenéje, de úgy tűnik, Marics Petinek sikerült átformálnia Andi gondolkodását – az énekesnő korábban elzárkózott egy zenésszel való kapcsolattól, végül mégiscsak a fiatal énekes mellett kötött ki…

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!