Címlapsztori

Stana Alexandra és Meggyes Dávid: „Szeretnénk, ha örökké tartana ez a szerelem”

Kapcsolatuk két hónappal ezelőtt nem csak a kettőjük életét forgatta fel.

Ám a mindent elsöprő szerelemnek megfizették az árát: Szandit nyilvánosan hűtlenséggel vádolta volt párja, Köcse György, Dávid többmilliós ruhatárát pedig felgyújtotta a felesége, Horváth ­Gréta, amikor bejelentette, hogy elhagyja.

Megszűnt a világ

Azt mondják, nem akarnak hátranézni és a múltat boncolgatni. „Úgy gondolom, hirtelen felindulásból mindenki mondott olyat, amit nem akart. Én szeretnék továbblépni, szeretnék békét. Ne bántsuk tovább egymást, és azt kívánom, hogy mindnyájan legyünk boldogok” – mondja Szandi, és Dávid is egyetért vele, bár jól tudják, ehhez még kell egy kis idő. Ők viszont új fejezetet nyitottak, amit hallva egy igazi love storyba csöppenünk. Már első találkozáskor azt érezték, bárcsak soha ne érne véget a beszélgetésük. „Olyan érzésem volt, mintha megszűnne a világ körülöttünk. Különleges élmény volt, és nagyon furcsálltam, hogy ilyen rövid idő alatt valaki ilyen hatással van rám, mert nekem eddig mindig évek óta tartó barátságokból alakult ki vonzalom, szerelem” – kezdi Szandi, és azt meséli, napról napra elképzelhetetlenebb volt számukra, hogy egymás nélkül éljenek.

Az álmodozó és a realista

Úgy érzik, valami olyan pozitív rezgés van közöttük, ami nem hétköznapi, és amire kincsként vigyáznak. „Olyan, mintha régóta egymás közelében lennénk. Mintha már ismernénk egymást. Én mondtam ki először, hogy szeretem, de Alexandra sem váratott” – nevet fel Dávid. És noha szerették volna kiélvezni magukban, csendben a szerelmük első perceit, ez nem sikerült. Január végén, egy vidéki hosszú hétvégén nagy feltűnést keltettek, ahogy együtt jelentek meg egy szállodában, és akkorra már a média érdeklődése is rájuk vetült. „Két ember kapcsolatához idő kell, és valaminek még csak a kapujában állva hatalmas nyomás nehezedett ránk. Rosszul is elsülhetett volna ez az egész, de úgy voltam vele, hogy ha ezzel megbirkózunk együtt, az egy mélyebb kapocs lesz köztünk” – emlékszik vissza Szandi. És ez így is lett. Mára nem kérdés, mit akarnak, merre tartanak kéz a kézben, és élvezik a különbözőségüket is. „Dávid nem művészkörökből jön, és így a világ másik oldalát mutatja nekem. Ő egy realista férfi, akitől már most rengeteget tanult az az álmodozó lány, aki bennem él.”

Fotó: Bedike Dorina

Szomszédok lettek

De nem kapkodnak, kiélvezik a jelen boldogságát, az összebútorozást sem siettetik. Miért is tennék, hiszen egymás szomszédai. „Elég realista, két lábbal a földön álló alkat vagyok, de azt csak a Jóisten akarhatta így, hogy a barátom lakása, amit kivettem, történetesen Alexandrától 150 méterre legyen. Mi ez, ha nem jel?” – mosolyodik el Dávid. Azt is elmesélik, jelenleg kétlaki életet élnek. Hol itt, hol ott vannak. „Teljesen el vagyok kényeztetve. Dávidtól annyi segítséget kapok, amennyit még soha az életemben. Kezdve a kiskutyámmal, Noirral, akivel első perctől világi cimborák. Aztán minden este vacsorát főz nekem, reggel kávéval kelt. Egy kincs került az életembe, és békére leltem mellette. Ez a nyugodtság, kiegyensúlyozottság az én impulzív énemet nagyon boldoggá teszi. Ez más szerelem, mint az eddigiek.” Dávid úgy érzi, most találta meg a másik felét. „20 évesen még arra fókuszáltam, hogy a test kapjon eleget. 30 felett már a lélek is kellett. Egy élet leéléséhez kell mindkettő. Számomra Alexandra a test és a lélek egyensúlya. Szeretnénk, ha örökké tartana, és egy életre szólna ez a szerelem” – mondja.

Kiemelt kép: Bedike Dorina

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!