Címlapsztori

Fazekas Vivien: „Guszti csak nevetett rajtunk”

Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége bátran vállalja, hogy új életet kezdett egy másik férfi oldalán, akit a kisfia is ismer már.

Nagy szerelemnek indult, a színész alkoholproblémái azonban túlzottan próbára tették a második házasságát, válás lett a vége. Guszti második házassága ment így tönkre. Bár Vivien igyekezett csendben maga mögött hagyni a múltat, úgy tűnik, a színésznek ez még nem igazán megy. Egy fájdalmas kommentjéből derült ki: Gusztit szíven ütötte, hogy a neje a gyerekkori barátjával jött össze. A Drága örökösök sztárját nem tudtuk szóra bírni az ügyben, Vivient azonban igen.

Nem volt visszaút

Azzal kezdi, hogy az utolsókig kitartott a férje mellett, és a lehetetlent is megpróbálta. Pszichiáterek, pszichológusok, kórházak, rehabok – ezek azok a helyek, ahol csak az elmúlt pár évben megfordult vele. De amikor kiderült, hogy Guszti nem csak iszik, még hűtlen is, úgy érezte, itt a vége. „Megsemmisültem nőként. Itt már nem volt visszaút, mert ez számomra megbocsáthatatlan volt – mondja Vivien. Majd elmeséli, hogy ezután szinte az egész nyarat Komáromban, Guszti családjánál töltötte. – A saját családom és Guszti családja is pontosan tudja, min mentem keresztül, végig ott voltak mellettem. Van egy baráti társaságunk is, főként Guszti barátaival. Régóta ismerem őket, évek óta jó viszonyt ápolunk. Sokat segítettek nekem ebben a nehéz időszakban is.”

Tavaly még együtt szerepeltek Gusztival a ­Nyerő Párosban (Fotó: Sajtóklub RTL Klub/fotocentral.hu)

Összehozta őket a bánat

Egyikükkel különösképp megértették egymást, ezt Vivien nem is tagadja, a férfi nevét azonban szeretné titokban tartani. „Mindkettőnknek voltak nehéz időszakai az életben, és az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk – emlékszik vissza Vivien a kezdetekre, és arra, ahogy szép lassan, napról napra közelebb kerültek egymáshoz. – Megértésre találtunk egymásnál, ami az ősz beköszöntével hiányérzetbe csapott át, ha nem találkoztunk. Szóval igen, az élet úgy hozta, hogy Guszti gyerekkori barátja a párom.” Vivien nagyon szeretné megóvni ezt a kapcsolatot, ami olyannyira az elején jár, hogy maga is félve beszél még az érzelmeikről. „Amikor az ember ennyire megégeti magát, mint én, próbál vigyázni a szívére. Randizunk, fontos a másik jelenléte, egyelőre ennyit mondanék. És hogy mindez azért lehetséges közöttünk, mert nem idegen a kisfiamnak sem. Évek óta ismerik egymást.”

Vivien hatéves kisfiával, Mátéval (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Vallomás a rehabon

A hírt, hogy új fejezetet nyitott az életében, Vivien mindenképp maga akarta elmondani Gusztinak, így még a rehabilitációja alatt, szeptemberben felkereste a színészt. „Csak nevetett rajtunk – emlékszik vissza az édesanya, de ezt már nem vette magára. Úgy érzi, Gusztival ellentétben ő mindig egyenes volt a párjával, bár azt elismeri, hogy faramuci helyzet állt elő azzal, hogy épp a színész egyik régi barátjával jött össze. – Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is a tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok.”

Kiemelt képek: Schumy Csaba, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!