Külföldi sztár

Az ABBA sztárjai: „Talán ez volt az utolsó közös szereplésünk…”

Nemrég királyi elismerésben lehetett része a legendás svéd együttes tagjainak. A Vasa-rend keresztje afféle lovagi kitüntetésnek felel meg.

Az ABBA egyik motorja, Björn Ulvaeus a stockholmi királyi palotában tartott átadó után azt mondta, valószínűleg utoljára láthatta a világ őket így, együtt. „Frida súgta oda nekem a megható ceremónia után, hogy talán ez volt az utolsó közös szereplésünk. Szomorú, de így igaz, hiszen egyikünk sem lesz fiatalabb. Közös zenét biztosan nem csinálunk már. Eltelt több mint 50 év, a 2021-es Voyage lezárta ezt a fejezetet” – árulta el. Igazából az aggodalomra semmi ok, Svédország első számú exportcikkjének tagja remek formában vannak.

A 77 éves Benny Andersson Anni-Frid után egy svéd tévébemondó, Mona Nörklit lett a felesége. 43 éve házasok. Egy közös fiuk született, de Benny­nek van még két gyereke egy korai kapcsolatából. Kigyógyult alkoholizmusából, és máig sikeres zene­szerző.

A 74 éves Agnetha Fältskog nagyon megviselte a válásuk Björnnel, és bár volt két tartós párkapcsolata, nem talált igazi társat, jó ideje magányos. Ekerö szigetén él visszavonulva, két gyerekének hála, négyszeres nagymama.

Agnetha Fältskog ma is nagyon népszerű (Fotó: Getty Images)

A 78 éves Anni-Frid Lyngstad annak idején Benny­vel éltek házasságban, később volt még két férje. Immár 17 éve egy angol arisztokratával, Henry Smith Vikomttal él a svájci Genolier-ben. Két gyereke született, a lánya 30 évesen meghalt.

Björn Ulvaeus az unokáival (Fotó: Archív)

A 79 éves Björn Ulvaeus sikereik kezdetén Agnetha férje volt, aztán újranősült, egy zenei újságírót vett el, Lena Källersjöt, de két éve tőle is elvált. Mindkét házasságából két-két gyereke született. Üzletemberként is sikeres.

A kiemelt képen az együttes tagjai balról jobbra: Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad és Björn Ulvaeus (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!