Külföldi sztár

Brad Pitt – Nem ilyen kerek születésnapra számított

Mostanában egyáltalán nem teljes a 60 éves hollywoodi sztár élete.

Miközben a szerelmi életét tekintve a szívtipró, Brad Pitt állítólag újra révbe ért, az exfeleségével, ­Angelina Jolie-val közösen vállalt hat gyerekével gyakorlatilag már nincs is kapcsolata Holly­wood egyik legnevesebb sztárjának. Azt eddig is tudtuk, hogy legnagyobb fia, a 22 éves Maddox a válás óta nem hajlandó szóba állni vele. De az csak most derült ki, milyen gyűlölettel viseltetik iránta a második legidősebb, Pax.

„Szörnyű, alávaló alak vagy”

A mostanra 20 éves sráccá serdült, Vietnámból adoptált fiú még 2020-ban rohant ki az apja ellen, de súlyos szavai most kerültek napvilágra. Egy csak ismerősök által látható Instagram-bejegyzésben gúnyos apák napi „köszöntőt” tett közzé, amelyben többek közt aljas alaknak, „világszínvonalú sz***rfejnek” titulálta Pittet. „Időről időre újra bebizonyítod, milyen szörnyű, alávaló alak vagy. Semmi empátiát nem mutatsz a négy kisebb gyereked iránt, akik reszketnek a félelemtől a jelenlétedben. Soha nem fogod felfogni, mekkora rombolást végeztél, mert képtelen vagy rá. Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Mondhatsz magadnak és a világnak, amit akarsz, de az igazság egyszer napvilágra kerül. Úgyhogy boldog apák napját, te kib***ott szörnyeteg ember!” – fogalmazott Pax. Súlyos szavak, még ha figyelembe vesszük is, hogy egy épp lázadó korszakát élő tinédzser írta őket.

Pax becsmérlő szavai bejárták a világsajtót (Fotó: Profimedia)

Apja neve? Nincs!

Valóban ennyire gyűlölné az apját, aki 13 éves koráig nevelte? És nemcsak ő, hanem a többiek is? Azt tudni lehet, hogy Pax szintén örökbe fogadott húga, a lassan 19 éves Zahara elhagyta családnevéből a Pittet, és csak az anyja nevén, Jolie-ként jár egyetemre. És minden jel arra utal, hogy a legfiatalabb három, vér szerinti közös gyerek sem tartja a kapcsolatot az apjukkal, amióta a koruknál fogva önállóan dönthetnek arról, hogy találkoznak-e vele. A 17 és fél éves ­Shiloh-t és a 15 éves ikreket, Knoxot és ­Vivienne-t gyakran látni az édesanyjukkal, az apjukkal viszont évek óta nem mutatkoztak együtt, és Pitt a hét évvel ezelőtti válás utáni első időkben is csak pszichológus felügyelete alatt láthatta őket. Arról tavaly a Best magazin is beszámolt, amikor bírósági iratokból kiderült, hogyan terrorizálta a családját 2016 szeptemberében egy Párizsból Los Angelesbe tartó egész éjszakás repülőúton a részeg Pitt.

Amikor még együtt járták a világot (Fotó: Getty Images)

Trauma egy életre

Állítólag nemcsak Angelinát bántalmazta, hanem a gyerekeket is: az egyiket fojtogatta, egy másikat megütött, és itallal öntötte le őket, majd nem engedte leszállni a gépről a rettegő családot. De vélhetően nem ez volt az első eset, hogy a korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdő színész abúzust követett el. Legalábbis Angelina egy-két elejtett szavából erre lehetett következtetni. Egyszer azt mondta: bár egész életében nehéz sorsú embereken igyekezett segíteni, végül pont a saját családjában nem vette észre sokáig, mekkora baj van, és hogy sérülnek a gyerekei. Pitt hallgat, csak az úgynevezett hozzá közeli „források” védik meg újra és újra a hasonló vádak ellen. Ezek mindig azt hozzák fel, hogy valójában pont a színész védelmezi a gyerekeit, amikor nem rángatja bele őket egy nyilvános sárdobálásba. Ezek a források azt is állítják, hogy Ange­lina idegenítette el a filmsztártól a gyerekeit bosszúból. Kérdés, sikerülhetett-e volna ilyesmi, ha nem élnek át valóban valamilyen traumát. Hét éve már egyikük sem volt olyan kicsi, hogy ne emlékezne rá, mi történt… Pitt 60 éves lett – vajon a kerek születésnapon felköszöntötte bármelyik csemetéje?

Kitartott a románc

Úgy hírlik, a szívtipró több mint egy év után is együtt van feleannyi idős barátnőjével, Ines de Ramon­nal, aki külsőre amúgy meglehetősen emlékeztet Angelinára…

Új barátnőjével jól megvannak (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!