Címlapsztori

A Házasság első látásra Andrisa: „Petra belőlem sajnos a legrosszabbat váltotta ki, én sem találkoztam korábban ezzel az önmagammal”

Egy karnyújtásnyira a cél előtt adta fel a kísérletet Kabai Andris és Dávid Petra. Elmondják, mi volt a bajuk egymással.

„Soha többet nem akarlak látni!” – mondta sokak döbbenetére Kabai Andris Dávid Petrának, noha kapcsolatuk az elejétől kezdve időzített bomba volt. Nem lehet azt állítani, hogy egy ország szeme láttára teljesedett ki Petra és Andris szerelme, hisz a fiatalok a kezdetektől fogva melegebb éghajlatra kívánták egymást. Legalábbis ami a DJ-t illeti. A TV2 tudományos párkereső realityjének szereplői ellenben számos tapasztalattal gazdagodtak az elmúlt hetekben. „Andris mellett próbára lett téve a türelmem, de úgy gondolom, egész jól bírtam a strapát – mondja lapunknak kissé megkönnyebbülve Petra, aki bár kapott hideget-meleget a férjétől, mégsem élte meg kudarcként a kísérletet. – Sokat tanultam magamról, például, hogy jobban ki kell jelölnöm a határaimat, és határozottabban kell kiállnom magamért. Andrisnak nagyok sok mindent eltűrtem, de egy idő után már elvesztettem az empátiámat. Akkor telt be a pohár, amikor azt mondta: ’Mint nő taszítasz, mint ember irritálsz, de próbálom megtalálni benned az emberi értékeket, csak nagyon nehéz!’ Ezt sosem fogom megbocsátani neki! – vallja be a személyi edző, aki úgy véli, semmilyen körülmények között nem lehet úgy beszélni egy emberrel, ahogyan azt Andris tette vele. – Persze ez a megjegyzés csupán egy volt a sok közül. Számtalanszor hozott kellemetlen helyzetbe, ám szerencsére sosem mentek olyan mélyre a szavai, hogy megrogytam volna tőle lelkileg. Tulajdonképpen az egész kapcsolatunkra úgy tekintettem, mint egy versenydiétás felkészülésemre: sz*r, de szükséges. Tudniillik magam miatt mentem a műsorba. Azért, hogy fejlődjek, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy végigcsináljam, ha már belekezdtem. Andrisnak viszont nem volt ilyen erős a tűrőképessége. Ő sokkal frusztráltabb, ami pontosan tudom, hogy nem nekem, rólam szólt, hiszen én mindvégig teljes vállszélességgel mellette álltam, partneremnek tekintettem, ő viszont folyamatosan elárult, hátba támadt – taglalja Petra, aki bár elsőként távozott a műsorból mégsem érzi magát vesztesnek. – Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg értékem van, úgyhogy nem az ő véleménye fogja meghatározni az önértékelésemet. Andris számomra csupán egy ember a sok közül, nem tudott a sárba döngölni!”

Andris kemény szavai sem döngölték sárba Petra önértékelését (Fotók: Archív)

„Nem vagyok ennyire k***g”

Persze nem csak Petra számításai nem jöttek be a párkeresést illetően. A 35 éves lemezlovas is csalódottan távozott, hisz ő maga is annak reményében vágott neki a kísérletnek, hogy megtalálja a jövendőbelijét. „Ez viszont már abban a pillanatban megdőlt, amikor megpillantottam az oltárnál Petrát. Pedig tényleg nem kalandra vágyom! Szerettem volna megtalálni a társamat, de nem jött be – ismeri be Andris, és úgy véli, vannak, akik a legjobbat hozzák ki egymásból, és olyanok is, akik nincsenek jó hatással egymásra. – Petra belőlem sajnos a legrosszabbat váltotta ki. Én sem találkoztam korábban ezzel az önmagammal. És nem is az lepett meg, amiket mondtam, hanem inkább az, ahogy. A való életben amúgy nem vagyok ennyire szélsőségesen köcsög. Tény, hogy vannak erős megnyilvánulásaim, de szerintem az inkább erény, hogy kiállok a véleményem mellett, és nem hazudtolom meg önmagamat. A hétköznapokban is őszinte vagyok, sőt ha a való életben találkozunk Petrával, akkor nagyjából egy percig tart az ismeretségünk – ecseteli a férj. – Nem szeretem áltatni az embereket. Kerek perec megmondom, ha valami nem tetszik. De ezzel nem az a célom, hogy bárkit is megbántsak, épp ellenkezőleg. Bár tudom, hogy a visszautasítást senki nem szereti, természetesen én sem, de úgy vélem, jobb az elején véget vetni a dolognak, mint később közölni a problémánkat, amikor már kialakulnak az érzelmek.”

Andris állítja, a valóságban egyáltalán nem olyan, mint a tévé képernyőjén (Fotók: Archív)

Összetörték a szívét

Sokan érzéketlen, nárcisztikus tuskóként könyvelték el a műsorban, pedig nagyon is van szíve. Igaz, nemrég még darabokban volt. „A legutóbbi kapcsolatomnál eléggé megégettem magam, ugyanis fájdalmas csalódással ért véget. Kiderült, hogy megcsalt, ami hatalmas pofon volt számomra, mert nagyon szerettem, darabokra törte a szívem. Ma már szerencsére mindez a múlté – mondja. A Petrával való házassága sem happy enddel végződött, azonban Andrisnak a sikertelen villámfrigy sem szegte kedvét. – Rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalaimon, de nem ugrok be a kísértésnek, mert már nem ad annyit egy kaland. Megértő, támogató társra vágyom, akit nem hiszem, hogy a műsor nézői között fogok megtalálni, hisz ők nem azt a Kabai Andrist látják, aki a való életben vagyok.”

Ő lesz a következő Nagy Ő?

Még meg sem száradt a tinta Andris és Petra válási papírján, a rajongók máris új szerepet osztottak az ügyeletes szépfiúra. Ha már a Házasság első látásra című műsor során több hölgyre is szemet vetett, a nézők úgy vélik, Andris kitűnő Nagy Ő-jelöltje lehetne a csatornának. „Hát ha ez nem jön össze neki, akkor majd ő lehet a következő Nagy Ő!” – írta még a műsor indulásakor egy kommentelő.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!