Külföldi sztár

A 34 évvel Mel Gibson éppen hogy lecsúszott a dobogóról – Sztárpárok hatalmas korkülönbséggel

Nem véletlenül mondják, hogy a szerelem minden akadályt legyőz...

A nagy korkülönbség-listán Al Pacino az abszolút első helyezett, nemrég 83 évesen született gyereke 54 évvel fiatalabb kedvesétől. A közelmúltban Robert De Niro is azzal borzolta a kedélyeket, hogy szinte már dédnagypapa-korúként lett újabb kislánya, igaz, az ő párja „csak” 32 évvel fiatalabb. Hollywoodban egyáltalán nem ritka, ha egy sztár egy olyan hölggyel kezd, aki szinte az unokája lehetne…

Jeff Goldblum és Emilie Livingston (30 év korkülönbség) – Az örök fiatalság titka

Bár nem látszik, a színész már elmúlt 70 éves, míg felesége csupán 40. Ő és két kisfiuk tartja a sztárt nagypapakorban is ilyen fiatalosan.

Emilie Livingston és Jeff Goldblum (Fotó: Archív)

Dennis Quaid és Laura Savoie (39 év korkülönbség) – Fitten tart a szerelem

Senki egy lyukas garast sem tett volna arra, hogy tartós lesz a szerelem az egy híján 70 éves színész és a 30 esztendős szőke bombázó között. De lám: most ünnepelték a harmadik házassági évfordulót!

Laura Savoie és Dennis Quaid (Fotó: Profimedia)

Mel Gibson és Rosalind Ross (34 év korkülönbség) – Megszelídült botrányhős

Ki hitte volna, hogy egy ennyivel fiatalabb nő fogja végül megszelídíteni a botrányhős holly­woodi sztárt? A 67 éves Gibson, aki kilenc gyerek apja, már 2014 óta együtt van legkisebb fia, Lars anyjával, pedig Rosalind (a kiemelt képen Mel Gibsonnal) még most is csak 33 éves. A színész példás családapa lett, bár esküvő egyelőre nem volt.

Dolph Lundgren és Emma Krokdal (40 év korkülönbség) – Tényleg együtt jóban-rosszban

Csak nemrég derült ki: a 65 éves svéd akcióhős évekig küzdött a rákkal. Most úgy tűnik, minden esélye megvan a gyógyulásra, ám korábban nem volt ilyen rózsás a helyzet. De ez sem tántorította el mellőle személyi edzőként dolgozó, csupán 25 éves menyasszonyát, akivel már négy éve szeretik egymást. Sőt ha Lundgren állapota engedi, lagzit is terveznek.

Mick Jagger és Melanie Hamrick (44 év korkülönbség) – Van egy hatéves kisfiuk

A balerina 36 éves, túlkoros kedvese mindjárt betölti a 80-at. Mégis már kilenc éve tart a románc, a párnak egy kisfia is van, a hatéves ­Deveraux. A Rolling Stones frontembere világéletében mágnesként vonzotta a nőket, és ez dédnagypapa korában sem változott.

Mick Jagger és Melanie Hamrick (Fotó: Profimedia)

Egy nem, két korosztály – Holland Taylor és Sarah Paulson

A Két pasi – meg egy kicsi című sikersorozatból ismert színésznő 80 éves, de már 2015 óta tart a szerelmük kolléganőjével, aki csupán 48 esztendős. Hollywood egyik legismertebb leszbikus párja nem foglalkozik a külsőségekkel.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!