Külföldi sztár

Öykü Karayel, A sors útvesztői sztárja – Nem csak a képernyőn zajlik a dráma körülötte 

A népszerű török sorozat főszerepét alakító színésznő megtapasztalta a hírnév árnyoldalát is.

A szultána című szappanoperából is ismert, szép fiatal színésznő évek óta boldog házasságban él kisfia apjával, az énekes Can Bonomóval. A minap mégis egy kínos magánéleti bonyodalomba keveredett…

Paparazzók kereszttüzében

Egy lesifotós ugyanis meg volt győződve róla, hogy megcsalja az urát, mivel egy másik férfival látta őt enyelegni Isztambulban. Rögtön kattogtatni is kezdte a fényképezőgépét, hogy majd eladhassa a bulvárlapoknak a képeket – csakhogy akit látott, az nem Öykü volt, hanem a rá megszólalásig hasonlító ikertestvére, a divattervező Ezgi, aki épp a kedvesével üldögélt egy kávézóban. Az eset majdnem a tettlegességig fajult, mert a sztár ikertestvére hiába bizonygatta, hogy nem az, akinek hiszik. Végül a nő párja megfenyegette a tolakodó sajtómunkást: vagy azonnal törli az összes róluk készített fotót, vagy vele gyűlik meg a baja. A hasonló incidensek mindennaposak a 32 éves ikerpár életében, és nemigen tudnak mit tenni ellene. „Néha még anyánk sem képes megkülönböztetni minket” – mondják. Szerencsére mindeközben rendkívül szoros a viszonyuk, gyakran látni őket együtt is, és a színésznő előszeretettel viseli a testvére által tervezett, amúgy roppant csinos ruhákat. Nem volt ez másként a 2018-as esküvőjén sem.

Néha a kisfiú sem tudja, melyikük az anyukája (Fotó: Archív)

Szerelme igazi művészlélek

Öykü és férje egy szem csemetéje, Roman nemrég lett kétéves, és anyukája mindent megtesz, hogy minél jobban össze tudja egyeztetni a munkáját az anyasággal. A nyara elsősorban a családé, de ez sokszor nagy kihívás elé állítja, hiszen a török sorozatsztár hazája egyik legkeresettebb színésznője, aki ráadásul a nemzetközi piacon is érvényesül – a legutóbb már egy ír szériában is szerepet kapott! A 36 éves férje szintén nagyon sikeres a maga szakmájában: Bonomo híres énekes, dalai sorra jelennek meg. Sokat koncertezik, de közben költőként is bizonyít – egymás után adják ki a versesköteteit.

A testvére tervezte a menyasszonyi ruháját (Fotó: Archív)

Mintha két gyereke lenne

A színésznő és férje remek partnerei egymásnak, imádnak utazni, új helyeket felfedezni, de a különleges kalandokra is vevők – például szívesen búvárkodnak. Egyetlen dolog nehezíti meg közös életüket. Bonomo ADHD-és, vagyis úgynevezett figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenved. Ennek a neurológiai rendellenességnek a tünetei – amely egyébként több világsztárra is jellemző Johnny­ Depptől Jim Carrey-ig – olykor a környezete számára nagyon megterhelőek lehetnek. A színésznő és családja azonban nyíltan felvállalja a helyzetüket. „Nem mindig könnyű együtt élni egy figyelemzavaros emberrel, aki nehezen figyel oda rád, néha elfelejt dolgokat, máskor meg mindent túlpörög. Néha úgy érzem, mintha két gyerekem lenne. De tudom, hogy az állapota nem az ő hibája, és látom rajta, tényleg igyekszik úrrá lenni a gyengeségein” – mesélte a színésznő.

Exe is ismert zenész Törökországban (Fotó: Archív)

A zenészek a zsánerei

A színésznőnek korábban egy másik, Törökországban jól ismert zenész, Bartu Küçükçağlayan volt a párja. A férfinak van egy együttese, de közben színészként is dolgozik, sorozatokban is játszott már. Három évig voltak együtt.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!