Reggelim: „Az étkezésre mint szükségletre tekintek. Ráadásul van pár ételérzékenységem, így sok mindent kerülök. Ami mindig van otthon, az a fagyasztott bogyós gyümölcs. Ezt vagy friss epret, málnát teszek a kókuszalapú joghurtomra. Mellé eszem nyolc szem mandulát. A kávé nálam egy presszó.”
Tízórai: „Ilyenkorra időzítem a vitaminjaimat, mellé – épp szezonja van – két szem sárgabarackot eszem.”
Ebéd: „Ez nálam a vacsorával egybecsúszik, mivel négy óra környékén éhezem meg először.”
Uzsonna: „A fagyi az egyetlen desszert, aminek nem tudok ellenállni. A kókusz és a karamell a kedvencem.”
Vacsora: „100 százalékban salátát fogyasztok, de este hat után már azt sem. A sajtokat variálom mellé. Húst ellenben csak karácsonykor eszem. Gyerekkorom ízeit idéznék a vadhúsokból készült ételek, ám amióta a vadász nagypapám elment, csak halat fogyasztok.”
View this post on Instagram
Francia apósa rávette egy különleges dologra
Amióta Orosz Barbara megismerte a férjét, Flort, intenzív gasztronómiai képzést kap a francia családjától. Még a különleges ételek megkóstolására is rávették. „Flor édesapja és az ő felesége fantasztikusan főznek, ráadásul náluk egy étkezés akár hét fogásból is áll, ami minimum három óra. Legutóbb rávettek, hogy megkóstoljam a csigát is. Nem lett a kedvencem, viszont azt a szokást, hogy arrafelé a desszert után akár 12-féle sajtot is kitesznek még a tálcára, nagyon üdvözlöm. Igaz, én akkor is ismerem a mértéket.”
Hallgassa meg az Orosz Barbarával nemrég készült podcastbeszélgetést is a YouTube-csatornánkon!
Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu




