Hazai sztár

A Next Top Model Hungary versenyzője esküvőre készül: „Rengeteg ember jött oda hozzánk ismeretlenül gratulálni”

Czibolya Niki ismert párja, Filipánics Bálint támogatásával indult el a műsorban. A szerelmesek több mint két és fél éve vannak együtt.

Nyáron lesz három éve, hogy egymásra találtak a párjával, és Czibolya Niki azt meséli: együtt tervezik a jövőt. Ez a lány első kapcsolata, amit nem mérgezett meg a féltékenység. „Az az életforma, amit űzök, és mindaz, ami a modellkedéssel jár, nem kedvez a párkapcsolatoknak… Korábban rengeteg vitát szült, ha egy munka miatt el kellett utaznom, akár rövidebb időre is. Bálint az első olyan férfi az életemben, aki nem akar az időmmel rendelkezni, aki nem kér számon, mikor hova megyek, és egyébként ez fordítva is igaz. Ismerjük egymást, megbízunk a másikban, ezért is biztatott, hogy mondjak igent a műsorra. Az NTMH versenyét egy jelnek éreztem és jó lehetőségnek, hogy megmutassam magam és ezt a szakmát, amit sok előítélet övez, hogy ledöntsem a modellekről kialakult sztereotípiákat, ami az emberekben él. Ez az a műsor, amivel tudtam azonosulni. Szerintem mindkettőnk nevében mondhatom, attól sem riadnánk vissza, ha együtt kellene szerepelnünk egy páros realityben. Bár nekem ez azért új terep.”

Le szeretné dönteni a modellekkel kapcsolatos előítéleteket (Fotó: TV2)

„Vidéki lány vagyok”

Mint meséli, jelenleg kétlaki életet élnek, és egyelőre nem is látja, hogy ez egyhamar változni fog. „A modellkedés mellett van egy másik munkám, besegítek a családi vállalkozásba. Van egy tanyánk Sándorfalván – egyébként onnan is származom –, a cég ügyeit intézem, elvégzem az adminisztrációs feladatokat, ezzel tehermentesítve anyukámat, illetve a marketingért is én felelek. És ha kell, nagy ritkán még az állatokat is megetetem. Vidéki lány vagyok ám – mosolyodik el. – Két hétig Sándorfalván vagyok, aztán két hetet a Balatonon home office-ban, ugyanis ott dolgozik Bálint kapusedzőként. Egy ideje így vagyunk, de korábban éltünk már együtt egy évet Budapesten, pár hónapot meg Barcelonában. Most ez is egy ideiglenes állapot. Az biztos, hogy együtt tervezzük a jövőt, és hogy szeretnénk családot, de hogy hol lesz majd a bázisunk, azt még magunk sem tudjuk.”

Volt egy közös munkájuk Barcelonában (Fotó: Archív)

Reális szemlélet

Niki oldala már tele van esküvői fotókkal, de ez csak a csalóka látszat, valójában Bálinttal még nem házasodtak össze. „Ez is tervben van… De már gyakoroltunk, mert még Barcelonában volt egy közös modellmunkánk, ott esküvői ruhában fotóztak minket az utcán. Ami azért is jó emlék, mert rengeteg ember jött oda hozzánk ismeretlenül gratulálni, Illetve már itthon is volt egy esküvői fotózásunk. És igen, a gyerek téma is szóba került már. Részben a műsort is azért vállaltam el, hogy legyen még egy ilyen kaland is az életemben, legyen egy ilyen állomása a hivatásomnak, mielőtt édesanyává válok. Reálisan látom a divatszakmát, hogy meddig lehet benne mozgolódni. A kor, a magasság, a méretek már nem feltétlenül vannak kőbe vésve, de többségében igenis nézik – magyarázza. „Éppen ezért a céljaim egyike, az volt ezzel a műsorral, hogy a modell szakmában ne számítson a kor. Az adottságaimat a szüleimtől örököltem, de mindig figyeltem mind a testi, lelki és mentális egészségemre is ami elengedhetetlen, ahhoz, hogy ezt a szakmát minél tovább lehessen végezni. Ezt szerettem volna bebizonyítani a versenyben, hogy korom ellenére még meg tudok újulni. Nincs bennem hiányérzet, bejártam a fél világot, például hónapokat éltem Kínában, de mindig visszahúzott a szívem. Itt van a családom, a párom, a tanya, amit imádok, és készen állok egy új fejezetre az életemben.”

Így kezdődött minden

„Bálinttal még 2021-ben, a Miss Balaton gáláján találkoztunk – újságolja Niki. – Én modellkedtem, ő vendég volt, aztán amikor a színpadon álltam, és ő a nézőtéren volt, összeakadt a tekintetünk. Rögtön tudtuk, hogy ez valami más… Azóta elválaszthatatlanok vagyunk.”

Kiemelt kép: TV2, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!